Az előző jegyzés előtt szintén elszállt az ár, azután pedig jó ideig jóval a kibocsátási ár alatt lehetett részvényeket venni kényelmesen a tőzsdén és a pénz sem állt hónapokig. Remélhetőleg most más lesz.
Nekem ezt válaszolták: kb. 3-4 hónap múlva kerülnek a számlára az értékpapírok, mivel a cégbírósági ügyintézéshez ennyi idő szükséges. (meg most jön a nyári törvénykezési szünet is.) Üdvözlettel: Kis-Benedek Róbert Futuraqua Nyrt. igazgatósági tag
Az OTT1-ben neked nem is az fájt, hogy nem tudtad 1 nap alatt eladni, hanem közben a futur hajó beindult és a pallót is elhúzták, így limiten kellett, hogy vegyél, részvétem az részvényeseknek, téged egyre borzasztóbb olvasni.
Nem neóóengedi a Random módosítani a Futur megbízást, gondolom füge lesz. Remélem kapunk pár jó hírt. :) Meg azt is, hogy a részvény keletkeztetés valóban nem lesz 4-5 hónap, azt kicsit sokallnám.
Ery, értem én, hogy ide mindenki írhat meg bla bla, de a trollokat azért szűrhetnéd...szvsz van különbség a normális kétely és a szándékos trollkodás között. Kár lenne hagyni veszni ezt a fórumot (is).
Olyan részvény(eke)t népszerűsítünk amivel pénzt lehet keresni. Én már Pécsen vagyok. Ducatoval jöttem, mert olyan sokan leszünk, hogy egy művháznyi széket kell a helyszínre szállítani. ;)))
Futuraqua mert a víz a jövő!