Lehet, hogy te meg diplomás, mégis egy pöcs vagy...én megértem, hogy kimaradtál, csak azt nem tudom, hogy ha szerinted ennyire szar a papír, akkor mit keresel itt? Az látszik, hogy te ügyeskedni nem, csak károgni tudsz. Kinek a klónja vagy?
Csak egy példa....SET legutóbbi tőkeemelését az igazgatósági határozattól cégbírósági bejegyzésen át a bevezetésig 4-5 hét alatt levezényelték. Ha itt 4-5 hónap lesz az igen komoly csalódás.
Nem új hír, hogy a Futuraqua kriptovalutát készül kibocsátani, a társaság Watereum néven tavaly hozta létre az ethereum ERC20 blockchain-alapú tokenjét, amelyből összesen tízmilliárd darab került generálásra. A tokenek értékesítése tavaly megkezdődött, a teljes mennyiség 20 százaléka került érékesítésre, a menedzsment döntése szerint idén is hasonló mennyiség kerül majd eladásra, míg egy egységnyi Watereum felhasználásával a vonatkozó feltételek mellett 1 liter ivóvíz vásárolható a FuturAqua-tól. A cég szerint a tokenekkel a kereskedés lehetőség szerint még idén meg fog kezdődni.
na, sikerult mar valakinek ilyen token-micsodat vennie, jegyeznie? - amugy megnyitom a csapot es jon a viz akkor mi is ez a token? van mar ihato vizkeszlete a cegnek? mert ihatatlan az van - set,est futuraqua meg a tarsai szepdiszestarsasag - ha mezei cegkent ilyet viritanek, szetszednenek, meg a xrt is kirontgeneznek belolem persze a bet-et fejleszteni kell abbol fozunk, ami van marmint azt fozhetnek, ami nem tilos marmint ez a mozgaster jelen allas szerint
Estét! Nem tudjátok, hogy a részvények keletkeztetése mennyi időt vesz igénybe ez esetben? Arra az esetre érdeklődöm, ha sikerülne jegyeznem az új részvényekből.. kb mikorra transzferálják át? Ehhez kapcsolódva, ha nem sikerül, vagy kevesebbet kapnék az igényeltnél, akkor meddig utalják vissza a már átutalt összeget?Bocs ha már egyértelmű dolgot kérdeztem és köszönöm előre is annak aki válaszol. Üdv, Balogh Tibi
Futuraqua mert a víz a jövő!