Na akkor ma 2-en kérték ki a véleményem, az egyik a NIFTY50 INDEX, a másik a futur volt, az elsőt hagyjuk, a futur "elemzés"em az volt, amíg nem minden 2. beírás hathoré, addig tartsa-:)XDDDDDDDDDDDDD
Miről beszélsz more? Engem egy közgázos jelölt be, még előre is írtam a vételi szándékomról pl. a BIOGEN-ben, vélemémyeztem a Morgan Stanley elemzésben lévő tévedéseket, átküldtem neki a futur chartot is, amin bejelöltem vétel/chartrajzoló/realizáló/beöntő szakaszokat, a reakció semmi, már leállítottam a követését, mert nincs kivel beszélni, egyetem + MS alkalmazott, nem attól függ.
Látom van 5,01%-od, szép, gyorsan realizáld a hatalmas nyereséget, mert egy egyelőre zéró összegű játék, csak akkor ér többet ha más többet fizet a részvényért, de nem a vállalati érték növekedése miatt, erre értéket nem lehet alapozni h majd a vevők felhajtják az árfolyamot, miközben fundamentálisan nem növekszik az érték, nincs bevétel.
Ez a cég nem vehető komolyan személyi kérdések miatt, Kbr középfokú végzettséggel befektetői kapcsolattartó, ahogy más nagy tulajok is, ennél a cégnél egy tulaj sem ért a vállalatirányitáshoz, marketinghez, semmihez, ezek ügyeskedő középvállalkozók, de ez más műfaj!!!!
Futuraqua mert a víz a jövő!