Első sorban ültem Hajnal Úrral szemben! Nem is értettem tegnap az ide beírókat, akik állítólag ott voltak, hogy miről írnak! Korányi Úr szintén nagyon elégedett volt, mert Ő is mindent megszavazott!
2 milliárd Ft... volt a meg rendelés azért hülyeséget ne írj. Biztos nem a Futur.Gondolozz egy kicsit. Egyébként rájöttem ki vagy abból ahogy írsz. Reméljük még nem adta el a gép.
https://www.budapestwatersummit.hu/hu/Expo/Kiallitoknak "A jelentkezési lap kitöltésére 2019. június 30-ig volt lehetőség. A beérkezett jelentkezéseket ezúton is köszönjük, elbírálásuk folyamatban van.Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a kiállítói jelentkezési lap elküldése nem biztosít automatikus részvételi lehetőséget a rendezvényen." És vissza is igazolták már nekik? Mert ezek szerint akkor biztos a részvétel, ha pozitív az elbírálás.
Hajnal Úr bejelentette tegnap a kgy-n,hogy a FuturAqua Nyrt. részt vesz WATER SUMMIT 2019 rendezvényen is! Saját standdal,ahol a Watercoinokat fogják promotálni, bemutatni! 40 személy volt talán a kgy-n, de erre sem emlékszik senki? Pedig ez is elhangzott! Mondjuk mikrofon nem volt,lehet ,hogy a hátsó sorokban nem hallották. Ilyen rendezvényen kamu cég nem vesz részt, és nem mutatja be szerintem a semmit!
Futuraqua mert a víz a jövő!