Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Szerintem a mai és hétfői nap lesz a vízválasztó rövidtávon.
Előkerülnek e eladók akiknek itt már megremeg a kezük, most úgy néz ki igen.
Én még most sem bízom a 3000-ben , mikor elérte a 2999-et már majdnem beadtam eladásra a 930 db-ot, de még várok , csak meg ne bánjam.
"ez a részvény már soha nem lesz 3000"...
Lehet , hogy madrid jót mondott, csak előre látta a jövőt?? :-)
Amúgy azt gondolom, hogy a 3-4000-es célárakkal még mindig kishitűek vagyunk.
Ha így megy tovább a cég, akkor 5-6000-es árfolyamot is bőven el tudok képzelni 1 max 2 éven belül.
A richternél is 4000 alatti árfolyamnál, amikor 6000-es árfolyamot vizionáltam, akkor mindenki hülyének nézett...
Sagyibo lemondásának nem örülök. Nyilván a személyes okokat meg kell érteni és közbe is jöhetnek olyan dolgok, ami miatt valaki lemond egy ilyen poziciót.
Mindenesetre összességében nem pozitív hír, hiszen ez azt jeletni, hogy újra indítják a fejvadászatot, illetve az eddigi nyilván legjobb jelölt akit kiválasztottak valamiért nem folytatja a céggel.
Ráadásul mivel Magyarországon vagyunk mindig felmerülhet az emberben ilyen esetben, hogy az adott cégvezető esetleg olyat látott a cégnél, ami elveivel összeegyeztethetetlenek és ezek a személyes okai...
Na mindegy, ha esik az árfolyam, akkor legalább vissza tudom olcsóbban venni -bár erre nem sok esélyt adok.
Továbbra is bent állok eladáson 12550-en...
na ma úgy látszik tovább szopatolják a kisbefektetőket...
Már nagyon sajnálom az 1900-as és a 2550-es eladásaimat...Brutális szivatás amit ezek csinálnak...
Csak gratulálni tudok az eddigi kitartásodért, de magamnak is ezt tehetem, mert pont úgy mint Te szintén a vételi oldalon áltam csak kisebb tőkével.
Ahhoz hogy meglegyen a Premium kategória rendszeres napi forgalomnak kell lenni, amire meglátásom szerint figyelnek is, amióta a cég átvette a 40K csomagot (kb. 1hónapja)
Ez tehát nagyon biztató a további árfolyam alakulásra nézve! Akvi esetén nem túl sok az a 45K ami jelenleg van a cégnél, még 3500as árfolyamon sem, könnyen lehet hogy vesznek még hozzá! De igazad van, miért ne lehetne akár 4000..? Türelem az nekik is dolgozik:-))
Én régóta írom itt a fórumon,hogy szerintem a vezérek jelentésekben és a cég kommunikációjában valóságot közölnek.Eddig ügyeltek arra,hogy ne legyen nagyon pozitív,mert a céljuk az volt,hogy minél több részvény begyűjtsenek minél olcsóbban.
(Én is ezt tettem évekig.Ha kell 3000-en is veszek,mert még majdnem 1e hiányzik a 20e-hez)
Az,hogy akvi esetén mennyin lenne kibocsátás azt nem tudom.Ha idén akkor akár 3000-en is lehetne,mert utána fölé menne az árfolyam és 1 hónappal ezelőtt még többen hittek madridnak és MKYnak,hogy a Free sohasem lesz 3000:),mint nekem aki azt mondta,hogy alvó papír és akkor teszik 3000 fölé ha eljön az ideje.Ha viszont jövőre lenne akvi és ráadásul már A kategóriás lenne,hát akkor lehetne akár 4000-en is:)A Te 3500-ad pont középen van:)
Az a véleményem,hogy nem szabad most sok új papírt kibocsátani,mert a cég nyeresége nagyot fog növekedni (2-3év)és most hitelhez is olcsón lehet hozzá jutni,vagy kötvényt kéne kibocsátani.Ha türelmes a cég akkor majd sokkal magasabban is tud rv-ét kibocsátani.Kevés részvénynél az osztalék is jobb:)Októberben 1,6milliót kapok nettóban osztalékból:)
nem egy nagy pénz amit ezen nyertem, de nem rossz érzés, hogy jobban látta az ember, mint a piac... Ez inkább amolyan erkölcsi győzelem...
Persze Rice a maga 20000 részvényével most azt hiszem pukkanthat egy márkásabb pezsgővel... Mondjuk egy Moet? vagy egy Veuve Clicquot?
Szerintem itt egy magasabb áron történő részvénykibocsájtás előkészítése zajlik!
Az Én tippem minimum 3500ft
És az sem mellékes hogy az akvira a cég által begyűjtött papírok azon az áron legyenek majd beszámolva..
Rice mi a véleményed?
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace