Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
891 darabom van. Volt mar 1000, most is neha ingerem tamad 1000re kerekiteni, de sajna halott toke, igy is eleg nagy aranyban van mar. Valoszinuleg klasszikus kisbufi leszek, vegigulom a bukot, kiszallok majd egyszer nullan es utana fog felmenni. Moricz befekteteseibol eleve tulsulyos vagyok, pflax is van dogivel, szinten hulla.
Otp longot nem mertem nyitni, igazam is lett, nagyon bizonytalan.
E-star bejött.
Free-n ismét nem volt kötés, a 180 napos átlag forgalom napi 3,5 milla és ez is annak köszönhető , hogy néha van egy-egy átkötés vagy egy nagyobb darabszámú egyszeri vétel.
Olyan kicsi a közkéz, itt nehéz elképzelni , hogy egyszer 30 millás napi forgalom legyen folyamatosan. Azt felejtsd el Rice.
Ahhoz hogy emelkedjen a Free, rengeteg állami megrendelés kellene, de az nincs.
Összesítve az elmúlt évek keretszerződéseit, legalább 30 milliárd Ft értékben van keretszerződése az állammal, de a megrendelés nem érte el az 1 milliárdot sem.
Nincs is esély megrendelésre ilyen gazdasági környezetben.
Más nagy megrendelő nincs, az államot a privát szektor nem tudja pótolni.
Otp shortot már lezártam, nyertem is szépen. Longot Otp-re nem nyitottam mert szerintem nagyon bizonytalan még, zárásig még be is zuhanhat egy rossz hír vagy pletyka hatására.
A Free-t szeptemberben lesz két éve hogy vettem 2245 Ft-os átlagon. Akkor jó vételnek tűnt, nem gondoltam volna hogy két évig lényegében nem rendelnek a keretszerződésekből. Azóta ritkán volt 2300 fölött.
Miután nincs erre a pénzre szükségem, így ülök rajta és várom a csodát mert itt arra van szükség.
Most E-star longom van még 8000 alatt nyitottam, hosszas gondolkodás után, mert úgy gondoltam lemegy 7000-ig is.
Nem ment , bele vettem, nyertem ezen is, mindjárt adom is el.
Ebbe igazad van.Szerintem a Free előbb lesz 3500 mint az OTP 10eft.
Azt azért nem értem ha madrid úgy gondolja,hogy az OTP előbb lesz 10eft mint a FREE 3000,tegnap miért shortolta az OTP-ét és miért van Free longja (ha jól tudom 1000db)Ez így teljesen ellentétes a véleményem szerint.Kicsit érthetetlen is.
Akkor biztos,hogy 2006-ban adtam el.2-3 évet nem átvágásból írtam.Ezek szerint 5 év volt.(Annyi talán madridnak is elég lesz a Freere,3 év már elment)Régen volt a lényeg,hogy 3X-tam,de ha tartom (még akkor 1 évet)5X-öztem volna vele.
Hát kb.10 éve már volt.Lehet,hogy rosszul emlékeztem a 332-re?Már nem tudom,de azt igen,hogy 900 felett adtam és fél év múlva kb.1600-ig ment.
Akkoriban még netem sem volt:)
TV-én követtem az eseményeket.Volt,hogy csak hetente.
Megnéztem 2001-ben zuhant le a repülő,tehát tuti akkor volt.
Tényleg régen lehetett. 2001-ben zúgott le, de nem 330-ig, hanem 234-250 ft-ig, majd még az év őszén lett 900 ft. Ha nem akkor váltál meg tőle, akkor erre csak 5(!) év múlva kerűlhetett sor az általad említett árszinten.
1 nagyon régi vételt leírok.Synergon nagyon esett,ráadásul a vezérek gépe lezuhant.Ha jól emlékszem 332ft volt a papír alja,én talán 335ft-on vettem.Tartottam (talán 2-3évig nem biztos mert régen volt)és 960-980 körül eladtam.Fél év múlva 1600ft volt.Elképzelhetetlen dolgok történnek a tözsdén sokX,persze lefelé is.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace