Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Köszi,hogy igazat adsz.Abban persze neked van igazad,hogy halott.
Egyébként én régebben többször beléptem már halott papírba és a legnagyobb nyerőim így jöttek.Igaz ennyire hosszúra 1Xsem sikerült.
Ezt a Móricz nyilatkozatot a Napi Gazdaságban olvastam,amire hivatkoztam.Akkor is azt mondták,hogy kb.3-5 év mire 1 nagyobb befektető figyelmét a cég felkelti.(Persze állandó fejlődés,növekedés mellett)A válság ezt megakasztotta.Móricz akkor azt nyilatkozta,hogy majd ő 6-8eft-on ad el papírt,hogy a közkéz nagyobb legyen,mert ez feljebb viszi majd az árat a felvásárláskor.Ez most fantazmagória,de aki Móricz "munkásságát" ismeri ....
A lényeg abba kell befektetni,ahol lesz emelkedés és lesz sztori.Én erre a papírra teszek.Nézd meg az OTP és a nagyok akkor vették az E-STAR-t mikor a kicsik csak figyelték.A storit vették meg.Itt a leendő storit csak Móricz ismeri.EckIca lehet 1 leépített melós is.
Szerinted amit Móricz és a Kaptár 1ben 400milla értékben begyűjtött 2350-en,az talán azt jelenti,hogy adják???(Persze más gyűjtötte apránként nekik)
Nem az a lényeg,hogy másnak több papírja legyen.Móricz begyűjti olcsón és ha javul a környezet minimális lóvéval repítheti felfelé a papírt.Humansoftot 2000ft feletti papírokért vették meg,amit Móricz begyűjtött Illéstől 1650ft-on.Bank Softnak 3000ft feletti papírokkal fizettek.Ezért fontos minél több papírt begyűjteni,mert az árfolyamot felveri és ott forgalmat generál (3-4 brókercégen keresztü)Úgy tűnik,hogy sokan léptek a piacra és akkor "drága"Free részvényért tud majd céget-ket venni.Így gyorsabban növekedik.Lásd most a Humansoft hozza a nyereséget.
Pont az a lényeg,ha a nagy tarja gyorsabban emelkedhet az árfolyam a közkéz hiánya miatt.Ha régi vagy akkor emlékezz a Grafisoftra,mert Móricz régebben már nyilatkzta,hogy az a példa.
Itt nem kicsikre akarják a papírokat önteni!!!Ezt érsd meg!!!Nagy céget akarnak kiépíteni,akire felfigyel 1 külföldi nagy és majd megpróbálja felvásárolni.
Jó elgondolásnak tűnik a "gyűjtik", csak az vele baj, minek és kinek? Móricznak többsége van a cégben ő miért gyűjtené. Más nem tud bevásárolni olyan sokat, hogy többje legyen, mint Móricznak.
Szóval itt csak az van a háttérben, a cég egy nagy sz@rt sem ér.
A mai többi:Rába,Phyl,MOL,Synergon,Genesys,TVK,
Fotex és persze az E-STAR.
Az a véleményem,(amit már régóta mondok)hogy gyűjtik a papírt.A gyűjtést olcsón és parában kell,mert így lehet mennyiséget és nagy db. számot begyűjteni.Te itt voltál mikor Móriczék lenyomták a papír árát és Illéstől elszedték azt hiszem 1650-en.2 héttel előtte még 2500-on is volt.Hidd el,hogy gyűjtik.Nagyon okosan.1 éve szinte teljes csend van a cégkörül.Spekik eltüntek.Aki megunja dobja és valaki olcsón,de megveszi.Rajtam kívül nincs senki szinte itt a fórumon aki vette volna,pedig tényleg lent van az árfolyam.A cég már tavaly nyereséges volt(ellenben a BÉT-en rengeteg veszteséges cég van még mindig)Lehívások is voltak,valamint újabb keretszerződés,amiről már úgy cikkez a média,hogy meg is valósítják.Itt nem a kicsikre akarják a papírokat rásózni,mint sok cégnél.
Ha te akarnál megvenni monjuk még a cégből 4-5%-ot akkor nekiállnál és 1 hónap alatt megvennéd???Spekik észrevennék és pillanatok alatt feltornásznák.Drágán tudnád.Ezért csak néha az eldobott papírokat kell begyűjteni és 1 év alatt lehet akár több %-ot gyűjteni mert senki nem figyel a papírra.
Egyébként ma az EST-be is belevettem,mert valamiért az is nagyon tartotta magát.Vagy valaki gyűjti vagy csak a spekik olcsónak tartják a 30ft alatti árfolyamot.
Bocs, nem piszkálni akarlak , de ezt a 3000-es szöveget már több mint egy éve nyomod, azóta az árfolyam egyre lejjebb ment, már örülnénk az 1900-nak is.
Egy valami kiderült az elmúlt napok pánikjában, hogy tényleg alacsony a közkéz, lényegében itt senki nem adott el pánikszerűen mint az E-starban.
Köszi,te is.A 3000 persze most elérhetetlennek tünik,de ha javul a cég és jönnek a megrendelések,hipp,hopp és ott lehet.Kicsi a közkéz és most spekik sem nagyon vannak a papírban.
madrid lenyomhatják,de 7000db-ot már csak úgy lehet venni,ha az árfolyamot tolod feljebb.Para volt és valaki bedobta brokin keresztül a pakkját.Broki szerzett vevőt.Ekkora mennyiséget már nem pár hónapra vesznek 1ben.Ebben a helyzetben én is OTP vagy más papírban mozgom,mert az mozog.Ide ekkora mennyiséget valaki vagy átköt vagy gyűjt.Lehet a győjtő adja pár
db-al,hátha neked is végre elfogy a türelmed.Nézd már meg,hogy éven belül hol nyertél volna.Szerintem több papírban buktál volna.Sokan mentek át innét ECOba még 100felett ami most 1000 felett lenne,Humet,Phyl,Rába,Fotex,KEG,stb.be.
Rengetegen már elbukták mindenüket.Aki a
Free-t választotta még meg van a lóvéja.Igaz 1 kicsit kevesebb.
Ami a lényeg a cég nyereséges volt,nincs csődközelben,Móriczék 2350-en is gyűjtötték a Kaptárral együtt 400milláért.Ez azt jelenti,hogy feljebb várják és a kicsik nincsenek kitömve.Kevés papír mondhatja el ezt magáról a BÉT-en.
Lehet h atkotes volt de a ket oldalon nem ua a brokerceg allt.
Kivanom, h nagyon sok penzt keress a freevel, mondjuk en 3000es arfolyammal mar kiegyeznek. :)
A Synergonnal nagy baj lehet.
Senkinek sem kell.Régebben hallottam 1 pletykát,hogy a Free átvenne 1 nagyobb pakkot onnét.Azt hiszem a Pannergy akar kiszállni.Hát ha Móricz megrázná magát.Most aránylag olcsón lehetne ott is vásárolni.
Vehetne a cég ebben a parában már sajátot is.Nincs forgalom.Spekik már nem is figyelik a papírt.
Te már tavaly is 3000-re vártad, évek óta gyűjtöd, de tudomásul kell venni , ez halott részvény.
Ahhoz hogy emelkedjen napi 30-40 millás forgalom kellene mert rengeteg az eladó 1900 környékén.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace