Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem olyan rég azt írtad, a Freesoft SZDSZ közeli volt ezért nem fog nyerni semmit, erre mi történt?
3 szerződés is van , van amelyik 2,5 milliárdos HUMANSOFT-Freesoft közös.
Az a harmadik keretszerződés nem rossz, 2,5 milliárd forint és csak a Humansoft-Freesoft a szállító.
Kérdés persze, hogy mennyi lehívás lesz belőle, de előbb-utóbb kell számítógépeket cserélni...
Ekkora megrendelés szolíd nyereség mellett is többszáz forint emelkedés.
Tartom.Tegnap 243ft felett volt az átlagforgalom,ma eddig 256ft.Tegnap is hatalmas a forgalom és ma is.Rengeteg kicsi eladta.Tipikus eset amikor lefelé tartják,majd a kisebb emelkedésbe már eladják.
Lehet megakad itt a héten,de lesz még emelkedés bőven.A Volt pontos adatait sem tették közzé,pedig tuti rekord nyerőt hozott és a Saund is.
A Free pedig ha igaz a hír,be fogja gyújtani a rakétát.
Most az miért baj,hogy pár db-ot eladtam?
Eddig hatalmas nyerőm van az Est-en.Ha eladom veszek megint Free-t.Valószínű sokkal többet tudok venni,mint amit eladtam.Miért nyomnám le az árat?
Ha nem lesz eladó,akkor lehet 1900-on veszem vissza.
Törölt felhasználó2011. 07. 11. 09:48
1722 Ft-os árnál valaki elsüt 1 (azaz egy darab) papírt 1900-ért. Móricz Gábor megint sunyizik a strómanjai segítségével, de már a végét járja ő is meg a Free is.
Elég érdekes a hozzá állásod a Free-hez.
Már évek óta felfele várod , közben meg nyomod le az árat az eladásaiddal.
Hasonlóan viselkedik más is, nem véletlen hogy nem emelkedik már régóta.
Visszaveszed majd 1750-körül , de egy jobb befektetés miatt ismét eladod. Ez így rendben is van , csak tudtommal több ezer Free-d van , állításod szerint ez a fő befektetésed, itt vársz nagy emelkedést, de így hogyan?
Kár gondolkodni ezen.Én voltam a
100db-os.Est-et vettem rajt.Felvittem 4000db-ra a pakkom.3 napja veszem.Sikerült a fordulásba belevennem.
A Free-t persze vissza veszem.Ha nyerek az Esten,akkor több Free-t tudok visszavenni.Hosszura nálam a Free a nyerő.
Nem gyűjtik már, nem vesz senki nagy pakkot.
Egyszerűen szüksége volt a pénzre egy kisbüfinek és eladta a részvényeit.
Az a szerencse , hogy volt egy bátor ember aki belevett a múlthéten piacin.
Ha ő nincs akkor már 1700 alatt lennénk.
Egyébként q2 jó lesz információim szerint, tovább javul a cég, főleg a HUMANSOFT.
M1-en 20 perce nyilatkozta 1 fickó,hogy 10milliárdos informatikai pályázatot írtak ki.
Kis és közepes vállalkozások vehetik igénybe.1 hónap alatt elbírálják.2012 dec. a vége,illetve ha elfogy a 10milliárd ft.
Hardver és szoftver fejlesztésre is igénybe lehet venni.Arról áradozott,hogy a fejlesztés után a vállalatok jobban fognak működni.Sokkal versenyképesebbek lesznek a külföldi cégekkel szemben,mert nagy a lemaradás.Sajnos én sem az elejétől láttam.
Persze ez nem azt jelenti,hogy a Free-nél csapódik le,de mivel több közepes céggel van kapcsolata illetve tavaly a SAP-pal is szeződést kötött akár 1,5 éven belül jöhet innét is 1-2 milliárdos megrendelés.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace