Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Már 2199-re is beállt eladó, rengeteg az eladó részvény, ilyen alacsony közkéznél nem is tudom honnan kerülnek elő.
Az a 2200-as elkezdi szórni , lesz itt gond.
Állítólag 17-én.
Eggyébként 2200-on nagy eladó van,de az is lehet,hogy csak azt szeretné,hogy dobálják és ő a vevő.Ezt azért gondolom,mert érdekes módon 2100-ra nagyobb vevőállt.Valaki azért piacin 950db-ot vett.
Az előző gyj.-ek előtt felhúzták 2300 fölé és onnan ejtették vissza de már ez sincs.
Innen nem nagyon akar mozdulni. Még mindig sok az eladó ezen a szinten.
A Csend oka egyszerű. Nincs megrendelés, nincs árbevétel, nincs miről beszélni.
Szerencse hogy van egy-két bátor aki néha belevesz és így tartani tudja a 2100-2200 szintet.
Broki ismerős váltig állítja hogy venni kell, Q3 jó lesz, megy a cégnek.
Itt a nagyok gyűjtik,ott a Panny szabadulna tőle.Itt minimális a közkéz,ott azért van bőven.
Ha így nézzük akkor hatalmas a különbség.
Egyébként én nagyon figyelem a Synit és lehet beleveszek még ma.
Hát nem túl biztató a Syni mai mozgása a Free-re nézve.
Azért az a 7MRD megrendelés nem kevés, ráadásul nem is keret, hanem valós megrendelés, és csak 2 éves, tehát viszonylag gyorsan realizálódik.
Ehhez képest jó volt egy limitre, azóta szórás.
Ha itt kijönne egy hasonló, akkor lehet, hogy 2600-as nyitást követően lenne öntés?
Bár nem sok embernek van freeje, lehet hogy nem lenne ennyi kiszálló, mint most itt.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace