Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Én is így gondolom,hogy óvatosan emelkedünk.Nincs is ennél jobb.Spekinél nagy menet és rángatások le-fel.
Lehet,hogy valahol megáll,de mindenképpen még várom felfelé.Vevő okos nagyon.Annyit szív amennyit lehet.Ha kell majd 1 kicsit ráönt magára is.Ha jönnek a vevők akkor nem tudna majd visszaönteni és ettől gyorsulna.
Holnap lehet már mindenki majd hírre vár és jönnek a spekik is.
Azt a nagyok nem engedték,hogy magasan adja el.Ezért esett az árfolyam és alacsonyan elvették tőle.
Ő a nagy részét 2000 alatt adta el,mert valami vaj volt a fején.Kirugták a cégtől is és kész.
Ez más.Azóta csak +hírek érkeztek a cégről.Valakik nagyobb tételben veszegetik.Kicsik potyadoznak sorban.Én nyugodt vagyok és a papírt nagyon jónak tartom.A vezérek nem kábítanak,hanem teszik a dolgukat.4Q és 1Q jelentés már erről tanuskodik.
(Illésnek volt köszönhető a tavalyi szar év.)
Én idén simán 250milla feletti eredményt várok.
(Jövőre pedig ennek a dupláját)
A lényeg a gyors javulás.
remeljuk nem fogod megbanni. ezt az oromkodest en sem tudom mire velni, de az csak jo ha ekkora a vigadalom. meg messze vagyunk attol az artol ahol megvalnek tole, ugyhogy hajra.
nincs valakinek infoja, hogy tortent valami erdekes, vagy "csak" TA alapon emelkedunk?
nekem ez eddig ovatos emelkedesnek tunik, nem spekinek.
60db-ot vettem(eddig ma legdrágábban 2375ft)
Remélem ez már holnap olcsó lesz.
Ami ma drága holnap már olcsó.
Én veszem tovább és tartom.
Valami van,de még nem az igazi.
Készülődik a papír 1 nagyobb emelkedéshez.
Igen.
Én is befutok a bankba,mert a zsebemben van most 50db-ra való.(Sajna csak annyit tudok nélkülözni)
Szar hangulatban is megy a papír.Azért ez csak azoknak furcsa,akik nem ismerik.
Felfelé szigorúan.
Nincs miért esni illetve lefelé menni.
Többen erre vártak,hogy mozduljon.Elmozdult és ráadásul forgalommal.Nagyobb tételeket vettek az elmúlt napokban.Ezek a tételek pár%-os emelkedés után nem fognak a piacra érkezni eladó oldalon.Vagyis szabad az út.Spekik még nem érkeztek meg.
Érdemes a vonatra felugrani.
Nagyobb elmozdulás is jöhet.
Régebben írtam,hogy bármikor feltehetik a kereskedési sávot magasabbra.(Ez nálam 2500-2800)Még hír sem kell hozzá,mivel kevés a kicsi és könnyen lehet felrántani)
Vigyázat a papír alulértékelt és kilátások nagyot javultak.Közkéz kicsi,ha jön az érdeklődés nagyot ugorhatunk.
Nálam vétel(ez már régóta)és tartás.Talán most mi nézünk ki legjobban:)
Az is elképzelhető,hogy nagyobb +hír érkezik a cégtől.
Hatalmas forgalmak voltak az elmúlt napokban.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace