Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Az eladók is igencsak lementek most már , nagy mínusz lesz itt. 3 havi emelkedés oda lesz két nap alatt, mintha az Otp már 6000 lenne úgy viselkedik a részvényünk.
közzétettek megint ilyen sablonos szavazti jogkörös cuccot, 0db saját részvény... na holnaptól elkezdenek bevásárolni, vigyázzatok, aki lemarad, kimarad :)
Valóban meglepett a +4 milla vevő, de végül is amikor az Otp 1300 alá ment tavaly akkor is volt vevő.
A mai USA-t látva és a félelmet a görögök meg spanyolok miatt, én további komoly esésre tippelek itt is és a buxban is.
Csíptem ma is.Szerintem az 5e-es vevő,"csak"3080db-ot kapott meg.Írja meg aki látta,mert nem voltam gépnél.
Érdekes,hogy bejött ebben a parában még +4milla vevő.Nem gondoltad volna mi?Eddig azt mondtad
1000db-al 2100 alá öntenéd.A héten kérdéses,hogy maradunk-e 2100 felett.Remélem,hogy igen és hamarosan támadhatjuk a 2300.
Vajon a nagy vevő a maradékot bent tartja a vételin?
Holnap kiderül:)
Jöhetne 1 jó jelentés.-150milla már nagyon jó lenne.1Q mindig - .Ha ez teljesülne,akkor az 1Q után borítékolni lehetne a +200milla feletti nyerőt az évre.
2195 a záró, valaki vett 11 db-ot.
Záráskor bent lévő eladási ajánlat 2195 Ft volt.
A görög válságot használták fel szerintem hogy a bent álló 2121-es vevő végre megkapja a részvényét. Utána rögtön 2195-ön volt kötés és utána semmi pedig még volt több mint egy óra a kereskedésből.
A holnapi nap szerintem is meghatározó lesz.
Ha direkt volt az egész a 2121-es vevő miatt akkor már nagyon nem megyünk lejjebb, ha nem akkor örüljünk hogy volt vevő és megúsztuk a nagyobb zuhét.
Az a kis veszteség 150 milla az előzetes számok alapján.
Az a kérdés hogy reagálnak rá:
- ismét veszteséges ezért el kell adni vagy
- már csak 150 milla a veszteség, 1 éve még 350 milla volt, javul a cég, venni kell
Nem tudom mikor jelent, a PF táblázatában nincs is benne, de végülis mindegy, újat nem fognak mondani, lesz egy kis veszteség oszt jónapot. Majd 1800 környékén lesz újra érdemes beszállni, ha valaki ezen gondolkodna. Szerintem...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace