Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Valaki nagyon ráunt a pakkjára és egy nap alatt lerendezte a Free-t. Ilyen eladói nyomás régen volt a Free-nél.
Nem érdekel senkit a pozitív jövőkép, ha ezek után elkezdik adni olyan kis büfik mint pl. én akkor tényleg nagy gond lesz.
1-2 nap alatt elveszhet több hónapi emelkedés.
Amikor felhúzták 2230-ra akkor azt hittem hogy fenn akarják tartani az árát, tévedtem. Azt hittem megcáfolja ár jóslatom a piac és a rövid időn belül 2100 alá megy jóslatom nem jön be, de már nem tudom mi zajlik itt.
Napokig nem volt forgalom, komoly minusz buxos napon is tartotta magát a részvény, de ma elszakadt cérna úgy látszik.
Ekkora mennyiséget az elkövetkező 3-4 hétben nem vesznek összesen piacin. Ne álmodozzunk.
Még egy két ilyen nap és 2100 alatt leszünk.
Holnap hiába korrigál a bux felfele( ha korrigál egyáltalán) nekünk innen lefele van az út sajnos.
nem is érdemes most 1 darabozni, talán estére kiállnak, senki sem akarhatja ennyire áron alul eladni, talán csak a pszichiológiai hadművelet zajlik. szóval záróban tessék figyelni és megvenni azt az 1 darabot.
Úgy látszik a tegnapi 2158 nem volt véletlen.
A görögök magukkal rántják fél európát.
Rice tartod még az Otp-t?
A Free-t sem lehet már 1 db-okkal felemelni olyan lent vannak az eladók, úgy látszik elfogyott a türelem itt is.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace