Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Na igen, ezért írtam, hogy várok még mi van, mert tudtommal a human húzta le az egész free csoportot. Ha nulla az össz eredmény, akkor az egy plusz nulla :) Akkor tényleg nem adom el.
vége a közgyölésnek ismerősöm volt és mondta, hogy sokat javult az eredmény az előzetets számok:
fsofté -150körül a -330al szembe a
humáné meg 0lesz a -180al szembe
szerintem ez jol hangzik
"vége a közgyölésnek ismerősöm volt és mondta, hogy sokat javult az eredmény az előzetets számok:
fsofté -150körül a -330al szembe a
humáné meg 0lesz a -180al szembe
szerintem ez jol hangzik
maguska2 "
Messze még a csúcs a techpapírok számára
2010. április 15. csütörtök 14:21:59
A gazdasági talpra állás jelei körvonalazódnak a technológiai szektorban; a recessziót túlélő vállalatok az elmúlt két évben elhalasztott it-fejlesztéseiket lassan újraindítják, s ez a szektor eredményein is tükröződik.
Ez USA-ról szól,de ez van nálunk is.Jönnek majd a vevők nyugi és remélem akkor már feljebbről veszik,mert sunyin kúszik a papír felfelé.
A tempó lassú.Érdekes,hogy az utóbbi napokban azért van forgalom is.
muszály neki magasabbról is vennie, ha azt akarja, hogy emelkedő trendben maradjon!
Most néztem , hogy 2009 december közepe óta jött a rv. majd 400 Ft ot. Ez barátok között is 20%+. Nyugi van, mindenkinek egy az érdeke, emelni az árat, és ez megy is szépen!!!
Egyet értek. Én nem hiszek a nagy gyűjtögetőben, abban viszont igen hogy szabályozzák az árat.
Ha a kgy-n megszavazzák azt a kötvénydolgot, szerintem feljebb kerülhetünk egy újabb százassal. A korábbi szintről mitől indultunk meg ? Ott sem volt komolyabb hír.
azert mert ez egy tobb resztvevos jatek.
en nem feltetelezem, hogy csak egy nagybefekteto erdekelt a reszvenyben. persze lehet hogy van egy nagykutya, de tuti tobb kisebb kutya is itt koszal:-)
+ itt vagyunk mi is, forumozok. Az igazan kiskutyak.
Szerintem is. A Q1 lesz az első meghatározó az árfolyam szempontjából. Ott látszódni kell a tavaly és tavaly előtt meghozott intézkedéseknek, ill. IT szektor felfutásának.
A tegnap záráskor történtek ismeretében pláne nem értem a mai napot.
Ha azt feltételezzük , hogy valaki(k) gyűjtik akkor tegnap záráskor minek rohantak venni?
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace