Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Jó reggelt!
Miután utso fillérem megint magunkra költöttem ( és mégsincs meg az 5%-om.....még ) kérek reggel valakitől 1 magas nyitót produkálni, ha lehet.
A számítástechnikai ágazat kezd magára találni:
"- A tegnapi nap egyik sztárja az Apple volt, a csillogó negyedéves teljesítményt rekordszintre kúszó árfolyam követte. A fellendülő személyi számítógép és iPhone értékesítéseknek köszönhetően a cég eredményei felülmúlták a prognózisokat és bár a menedzsment az elemzői konszenzusnál rosszabb várakozásokat adott a folyó negyedévre, ez azonban nem kedvetlenítette el a befektetőket, a vezetőség ugyanis hagyományosan konzervatív prognózisokat ad. A papírok 6%-ot izmosodtak. "
USÁ-ban jól mennek a számtech gyártók. Intel is meg Apple is. Ez mindenképp jó jel az évre nézve. Apple ilyen magasan még sosem járt, erősödik az ágazat.
Annyira nem rossz a helyzet. Egy kis korrekció után mehetünk feljebb:
Freesoft fél éves grafikon: link
"Felfelé vették az irányt a ma reggeli kereskedésben az ázsiai részvényindexek, az Apple tegnapi kedvező gyorsjelentése a technológiai papírokat segítette felfelé..."
Persze ránk ez sem hat.
Ti dobáljátok srácok ? Lassan el kéne fogyniuk.
Na látod! Ez az a 200 FT-os broki díj, amit az az 1 db-os kötés is megér! :-))
Ez a kis csalfa, de ma estére szép álmokat biztosító sikerélmény, amit a kedves leöntő elvtársak engedélyeztek nekem, nekünk, mára!!! Reméljük egy pozitív kitörés előjelének szelét meglengetve előttünk.... :-))
Európa menetel felfele, USA emelkedik, Bux napközbeni +2%-ról ment mínuszba.
Valaki(k) menekülnek a magyar piacról, napközben szépen adták a Richtert , Otp-t, Mol-t
miközben külföld ment előre folyamatosan.
Itt a mai nap leírt számítások szerint és a Kulcssofttal való összehasonlítás alapján ez egy messze túlértékelt részvény.
Nem véletlen hogy napok óta egyre több darabszámmal öntik, vételi oldal meg üres.
Ha nincs vagotanuló akkor már a 2121-en álló vevő már ma megkezdte volna vételeit, pontosabban a nyakába öntötték volna a sok részvényt.
Már zárásban sem húzzák fel pár száz darabbal, hanem akkor is öntik.
végignéztem a mai napot és megállapíthatom, hogy a free jó befektetés. ha nem lenne az akkor nem álnának vételen mindíg akár egy kicsit feljebb is. igaz hogy piaci ár alatt, de mit várunk egy illikvid papírtól. Ha nem lenne kecsektető befektetés, senki sem állna a könyvben, ez tuti.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace