Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Rá teszek egy lapáttal:mai záró 2000ft felett.
Különben dühbe jövök! Most akcíós.Amikor az Eco 78 ft. volt úgyan ezt írtam,150ft.ig száguldott.Itt sincs nehéz dolgom.
Én még tartom, de pesszimista vagyok mert a gyj. után is magasabban volt az árfolyam mint most, akkor vették szépen de elfogytak a vevők, eladó meg mindig van . Így alacsony forgalom melletti esést várok minden napra.
Gyenge egy papír ez. Venni nem veszik, a részvényesek 95 %-a rajta ül a papírján és várja a szebb jövőt, a maradék meg olcsón dobja mert nincs türelme várni.
Nincs miért emelkedni, ha meg jön egy jó hír akkor 10 % után már megyünk vissza mert mindenki gyorsan elakarja adni hogy nullára kijöjjön. Lehet hogy valamikor 4000 lesz, de előbb még 1800.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace