Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem kell megint két limites nap és utána vissza 2k-ra,jó ez így...
Lassan felbátorodnak azok is,akik megégették magukat az előző felrántásnál és öntésnél...
Ebben a papírban több van,de majd októberben kiderül,hogy mennyivel :)))
Mindenesetre annak örülök, hogy egyelőre nem kell alulról pufferelni a papírt hanem megy szépen nyugisan magától. Régen rossz amikor 2-3 ezer darabos pakkokkal ki van támasztva és tömik a népet mint a kacsát...aztán ki is veszik persze
Na ilyen szempontból érdemes bizonytalan időszakban "B"-s papírt venni, ami mögött jó hangulat van. Sok blue chip-es hagyja fialtatni ilyenkor a pénzét ezekben a papírokban...szép végignézni amikor elkezdenek kiszállni belőle :)
Rába szárnyal mert fel akarják éleszteni a hazai buszgyártást. ???
Érdekes.Ha fel is élesztik mikor lesz belőle több mint 20milliárdos bevétele?Itt ez van és 4 év alatt.
Ez még nem épült be az árfolyamba.Én kb. 4000-nél fogom azt mondani,hogy beépült.
Itt sokan csak egymást bíztatják vételre és kis nyerőben-veszteségben kiszállnak.Ha hosszabb távon gondolkozna mindenki akár szinte mindenki lehetne nyerő mert itt újabb történelmi csúcs lesz.Az,hogy 1/2 év vagy 3 azt nem tudja senki.(Innét még dupláz)
hétvége. ha esik pénteken usa ide is begyűrűzhet a hangulatromlás, deviza romlás, hétvége...
Nem tom. Kicsit flusztrált vagyok, hogy túl stabilan megy. Túl, bár bejön.
köszönöm a válaszaitokat! eddig ahogy olvastam a fórumokat a Ti véleményeitek voltak a leghasznosabbak (plusz matgab, rice és kisherceg), és érdekelt, hogy kik is lehettek? :)
Én nem várok korrekciót,legalábbis még nem...
Én csak tartom és figyelek...
Ennyiért nem adom,parázok,hogy elszáll.
Nem zavar a korrekció,az is kell az emelkedéshez...
Nem hiányzik a visszateszt...volt már elég belőle (több is mint kellet volna) Én stabilizálódásra számítok eseti le-fel szurkával. Mi a baj a hétfővel?
Megértelek! Anno egy csinos pesti panellakás ára nekem is elröppent pikk-pakk. Sajnos a kereskedés-kényszer nagy úr! Ha az elmúlt 9 évet nézzük akkor egy (banki kamat feletti) laza pluszt könyvelhetek el...meg sok szép fehér hajszálat :)
Én orosz válság óta nem tőzsdéztem,sejtheted miért...
Megfogadtam,hogy legközelebb válságban veszek és kiülöm...
Már visszajött az akkori bukóm is...
ha free is elszáll,lecserélem a fiatot hondára:))))
Kellenek a pofonok az biztos! Én már csak amolyan óvatos duhaj vagyok! Irányba be, sodródás és realizálás. Mondjuk az idei évem eddig szépnek mondható...de van mit behozni tavalyról
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace