Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nem egy kategória a két papír...az egyik "A" a másik "B", mint ahogy a két cég sem! Ha egy meglegyintett (talán több mint) pletyka hatására ilyen mértékben el tudott szállni mint legutóbb, akkor egyértelmű, hogy bárhova lehet tenni az árfolyamot ezek szerint.
Alapvetően senkinek nem érdeke, hogy megint extrém mértékben elszálljon az árfolyam. Én egy cseppet sem bánom, hogy van fék felfelé. Az indokolatlan felszúrások és limites emelkedések elbizonytalanítják a kisbefektetőket. Úgy gondolom, hogy a cégnek most minden fillére szüksége van és inkább egy stabil, közép és hosszútávon is nyereséget biztosító papírra van szüksége.
A projekt megvalósításához a hosszú lejáratú tartozásuk egészen biztos, hogy növekedni fog, ami rövidtávon nem néz ki túl jól a mérlegben. Ergo, a forrás oldal biztosítás egy komoly stratégiai kérdés. Azt leszögezhetjük, hogy hitelre mindenképpen szükség van és eredményt a projekt(ek) lezárását követően tudnak csak realizálni. Hosszútávon ez valóban jó befektetés de ne felejtsük el a hitelfinanszírozást sem...
További nagy kérdés, hogy milyen marginnal számolnak a projektek kapcsán és abból mi marad a free-nél.
Projektek megvalósítása mekkora saját forrással jár? Jelenlegi struktúrájuk elegendő-e, ha nem akkor a fejlesztés mibe kerül? Úgy gondolom a közgyűlésen erről is tájékoztatni fogják a jó népet!
Továbbra is tartom, hogy a fentiek inkább a kellemes megoldandó feladatok közé tartoznak.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace