Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
És nem is akárhogyan! Sokan megijednek és a vevők ezt használják ki. De egyszer elfogynak a remegősök is:-))) Kicsit menne feljebb aztán a 13 darabjával 1Ft-al elé áll. "Na, sikerült eladni asszony, vehetsz magadnak szép függönyt." - vagy valami ilyesmi. Persze nem akarok bántani senkit!
2130-on ott a megbízásom, önthetne ma még egyet valaki aztán vissza. még mindig dühös vagyok, hogy nem vettem többet 2100 körül. kiszámíthatatlan ez a papír!!! semmi logika, észérv, megy ahogy rángatják...
Én is gondolkodtam, hogy ANY vagy freesoft -ot vegye-e még de inkább olcsón ANY-t vettem, általános szabály nálom, hogy speki papíron x összegnél nem kockáztatok többet. Most se mertem többet venni belőle...
így már értem és jogos :) én továbbra is meg fogom írni a realt, ha kérdezitek, kollégáim is az én monitoromon lógnak, nem Ti vagytok az egyetlenek, akik érdeklődnek :)
én pl. azért szoktam megkérdezni, mert amikor a telefonomról netezek nem tudom nézni a Peti-t, a webbrokerbe meg be kell irni a logint, az is egy csomó idő, sorry de néha így egyszerűbb, ide beirom és mikor legközelebb (3-5 percen belül) megnézem a telefonon a fórumot, már ott a válasz.
elméleti szinten érdekelne, hogy a sok realt kérő emberke mennyi pénzzel tőzsdézhet vajon, hogy nem telik erre 2400 Ft havonta? tényleg nem kötekedésként kérdezem, csak fura. jó étvágyat az ebédhez, aki még csak most jut el odáig :)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace