Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
matgab Ezt már én is írtam,hogy valamit mutyizhatott a Humansofttal.A többi vezér ezt észrevette és leváltották.A papírjait pedig vissza kellett adni.
A Humansoftért 2500ft-os papírokkal fizettek.A cégért fizetett érték 15-20%-al elmaradt a független könyvvizsgáló által meghatározott értéktől.(Ha kicsit sarkítunk,akkor gyakorlatilag most féláron szerezték meg a céget.)Illést valószínű kigolyózták a csapatból.Valami sara tuti,hogy lehetett.
Ha csak átkötött volna akkor azt is jelenteni kell neki.Holnapra okosabbak leszünk,de szerintem már nincs papírja.Eltünt a fék és a nagyok is az emelkedésben érdekeltek.Olcsón szereztek papírokat.FEL FOGJÁK HÚZNI.
Újra jöhet a több mint 20milliárdos sztori.
Megjelent már a bejelentés, hogy ő adta el, vagy csak feltételezés volt?
Mekkora vicc lenne, ha valóban önkötésre gerjedt volna rá mindenki! Mármint annyira nem értékelném, de legalább látnám , hogy konyít valamit a pszichológiához is az ürge!
Valami tényleg nagyon bűzlik...
Ha én Illés lettem volna 200 k részvénnyel, akkor csináltam volna két darab 100k-s önkötést.
Mindenki azt hitte volna, hogy kiszálltam és ma újabb 50k-t tudtam volna rádobni a népre.
Ráadásul 2400-2700 között is tudta volna önteni, ha akarja.
Miért nem tette?
Ez mindenképpen 100-200 millió forint többlet könnyedén a mostani helyzetéhez képest...
Csak az az egy verzió lehet hogy valamit nagyon elsíbolt és azt mondták: vagy lemondasz és átadod az üzletrészed 1650-en, ezzel visszadod a vállalatnak feltűnés nélkül amit elvettél, vagy mész a dutyiba , mint egykori év- IT vállalkozója. Erre könnyen magyarázatot adhat a Humansoft negatív eredménye is.
Vélemények?
Törölt felhasználó2009. 09. 23. 17:18
Vacak érzés, hogy múlt héten kezdtem nézegetni a Freesoft-ot,megelehtősen alul értékeltnek éreztem 1800 Ft.környékén.
A Rába-t sikerült jól elkapnom és ez volt a következő, amit kiszemeltem.
Gyáva voltam.:(
Gratulálok a bátrabbaknak!:)
mert én hülye azt számolgattam, h hány darabot tudok venni! mert fedezettúllépés miatt visszadob a rendszer... itt szaroltam vele. mindegy. reggel kiderül.
dow -30 pont. mi szakad?!
bár nem hiszem, h a dow pont hatással lesz reggel az árfolyamra. kíváncsi vagyok a bejelentésre ki adott el...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace