Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
a nagy emelkedést fejtegetitek, OK. de mi van, ha lekötik? ha inkább eladnak a 2000 alatti vevők? ne legyen úgy, nekem jó itt is a visszaszálló, csak legalább "tűnjön" egy kicsit biztosnak. mostanában minden papír 1 napig rallizik :-(
Pontosan ez áll a háttérben. időnek előtte nem szabad kijátszani minden adut. Minden csak akkor válik ténnyé, ha azt meg iserősíti az érintett, addig csak pletyka...
Illés első eladása után állt neki csorogni a papír vészesen lefelé.Remélem este bejelenti,hogy eladott mindent.Jót fog tenni az tuti.Már értem,hogy a cégvezetés miért nem értékelte az elnyert pályázatot.Ha következetesek akkor csak a közgyűlin teszik.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace