Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Erre céloztam én is napközben, hogy a paragép kisbüfik, látva hogy nem azonnal megy fel, eladták ahogy rájuk öntötték szinte árában, vaggy inkább még enyhe mínuszban. Én vettem folyamatosan és adtam is fenn az elején csökkentve a bekeremet.
360db?Na hát az nem piacmozgató...Realizált még egy-két remegőkezű,vagy kellett vissza a kosztpénz.Holnap meg ha megy visszaveszik,mert itt van még játék,mire beáll az ár,forgalom is elegendő,jó lesz ez.
Az MNV szerdán bocsátott ki 833,3 millió euró névértékben, 2014-ben lejáró, 4.680.672 darab Richter törzsrészvényre cserélhető kötvényeket, 32 százalékos kezdeti átváltási prémiummal, 4,4 százalékos éves kamattal. Az átváltási prémium alapjául szolgáló részvényenkénti 36.559,86 forintos árfolyam és a 271,08 forint/euró árfolyam alapján számítva a kezdeti részvényenkénti átváltási ár 178,03 euró. kötvénytulajdonosoknak 2014. július 28-tól 2014. augusztus 4-éig lesz lehetőségük arra, hogy kötvényeiket átcseréljék.
Én sem adom el azalatt! :) Ennek nagyon jónak kell majd lennie, itt nincs csődvédelem, kicsit jobban állnak :D
Néztem a Pflaxot, de még bottal sem mertem volna megpiszkálni :) Főleg, hogy tegnap láttam azt a chartot.... 1000 Ft-ot képes le-fel menni pár nap alatt :)
Itt a nagy kérdés az, hogy ki szórta ma ennyire! És mennyi lehet még neki!
Számomra megnyugtató, hogy (elvileg) nem a tulajok szórták!
Na látom még törekednek itt lent tartani.Hogyan tudott ekkora nagy mennyiséget eladni?:))))
Mi értelme?Na majd a jövő héten talán újra szép napok jönnek.
Üdv,Magic!
Nekem 2166 a beker áram a mai 2000-es vételemmel...:) 2700 alatt nem adom el,ha addig élek is...
Pflax-ot ma dobtam 598-on,csak sajnos kevés volt...
Nem úgy mint freesoftból,már itt van a tőkém 30 %-a...
Makacskodok már megint-minden nap kényszeresen veszek...:)
Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, valaki komolyan veszi! :)))))))))))) Beálltam 1830-ra, annál talán érdemes lett volna venni. De nem öntötte le a bátyó. Sajnos. Te vettél ebből a finom falatból?
A tárgyidszaki (2009. I. félév) Értékesítés nettó árbevétele (4.162 MFt) 3,75%-kal haladta meg a
Társaság bázisidszaki (2008. I. félév) árbevételét.Tehát ha ők nem mondják,(miért tennék,majd én durván számolok),tehát van 24 Mft-os project,ha ennek csak 30%-a lesz a haszon,mert annyi mindenképp illene,az,7,2 Mft.Ha a free ebben a legnagyobb aduász akkor illene ennek a30%-át megcsippenteni.Ez megközelítőleg 2M ft.4+2=6Mft 50%-os eredmény lehetősége 1468 x 1,5=2202ft.Persze ez egy igen durva számolás(!),és a 4M egy igen xar félév utáni eredmény(mármint a félév a xar),s még másik nem közölt nem feltétlen közbeszerzési munka is elképzelhető,s még lehetne,boncolgatni a témát csak próbálok a valós értékkel gondolkodni,gondoltam megosztom veletek.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace