Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ennyit ér manapság 24 milliárd??? 3 nap emelkedés és vissza ahonnan indultunk jóformán???
Én sajnos nem adtam el, már bánom nagyon!
Szerintetek a kgy után vissza fel??? Mire ez a nagy zuhé???
Azt olvasom ki a hírekből, hogy még Igazgatótanácsi tag, de szerintem ez is meg fog szűnni október 9-én! (tehát nem nagy békében válnak el szerintem)
Úgyhogy céges szinten addig nem tudnak mit tenni ellene, úgy szórja ahogy akarja, meg amikor tudja szvsz.
Szóval a biztos pont október 9. felhatalmazás saját rv vásárlásra, azután meg tudja venni a cég Illés részvényeit. Feltéve, ha van rá pénz utána rögtön, mert ha nincs, akkor még egy ideig huza-vona lehet...
Így van, osztom a meglátásodat!
Biztosan be fog épülni az árba, csak túl gyorsan vártuk páran. (de még mindig azon az állásponton vagyok, ha Í nem kezdi el szórni, akkor 2500-2600 környékén sávoznánk - volt is akkor reggel vételi erő láthattuk! Szóval elkezdett volna beépülni már.)
Októbertől fog ez elindulni szerintem (az árfolyam felfelé), a saját részvény vásárlás felhatalmazás után!
Azt gondolom a cég a saját részvény vásárlással Illéséket akarja kivásárolni, mert nagyon jól tudják, hogy bármikor szórhat, ha összeveszve váltak el!
(Ezt nem tudom, hogy összevesztek-e...)
Azon gondolkodom, hogy ha ez a pályázat be fog épülni az árfolyamba, akkor ha nem öntik a tulajok, hogy jut az ember nagyobb mennyiséghez?
Vagyis ha valaki több ezres csomagokat akar, azt drágábban fogja megvenni... Már ha nem öntik most tovább. Pedig nem fogják.
Ma is eladta a tizenegynéhány ezrét a többit a rémült kisbüfik csinálták..:)
Azt hiszik lemegy rögtön 1600-ra.
Ha le is menne, akkor is lesz benne egy szép korrekció.
Az átkötés a kötéslistában jelenik csak meg, mert a BÉT működési szabályzata vagy valami törvény stb. ezt előírja, hogy a tőzsdei kereskedésben kell átvezetni.
(egyszer régebben már kikerestük, hogy pontosan mi a menete)
Egyébként azért nem önti tovább, mert neki sem mindegy, hogy mennyiért adja.
Ennyi volt lefelé.
Most felfelé jön...:)
Hamarosan jönni fognak a vétlelek.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace