Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Különben szvsz, itt ma van ebben az öntésben az utolsó nap. Holnaptól konszolidálódik, vagy kicsit visszapattan... Feltéve, és gondolom így van, hogy nem akarják már tovább önteni. Már csak azért is mert nem lesz kinek. Így nem állnak be a könyvbe. Tehát feljebb kell engedni...
Mik történnek mostanában!
Úgy látszik van egy vagy több nagybefektető, akik szeretik a kis részvényekkel manipulálni.
Úgy tűnik, hogy amíg oldalazik a részvény vásárolgatnak, aztán amikor már elég sok részvény birtokában vannak, néhány részvény megvásárlásával az egekbe húzzák az árfolyamot, +10-15-20%-kal kiakasztják a kisbefektetők szemét. Erre mindenki veszi a részvényt, mint az őrült, persze éppen a nagybefektetőkét, akik mondjuk 1600-1800-on megvették a Freesoftot, majd eladják 2400-2600-ért. A kereslet-kínálat helyreállásával csökken a forgalom és az árfolyam (sokszor a korábbi szintre), és megy tovább az oldalazás. Ez mind néhány nap alatt lefolyik. Így lehetett ez a Phylaxiánál június 17-18-án, Synergonnál augusztus 10-11-én, Phylaxiánál augusztus 25-26-án, Freesoftnál szeptember 4-8-án, Rábánál szeptember 7-8-án, Pflaxnál szeptember 7-9-én.
Milyen ingyen papírt?2500ft-ért számította be a cége megvásárlásakor,ami nagyobb volt a vételkor mint a Freesoft.A rv. értéke vagyis a vétel15-20%-al kisebb volt mint amit a független könyvvizsgáló a cége értékének megállapított.
Engem meg majdnem infarktus kerülgetett mert az akvi előtti napon kiakasztottam a papírt mert megsúgták mi fog történni és záróban lenyomták a tulajok az árát.Záró szakaszban bedobtak több mint 40edb-ot eladásra.
Akvi után újra szárnyalt a papír.
Na azért még most csiptem én is.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace