Csak már megmozdulna valamerre!
Szept-okt óta ebben az ársávban szarakodik. Nincs itt már semmilyen hullám, sem gyertyaformáció! A ta-tól és fundától teljesen független, kiszámíthatalan csapkodás van.
Hi!
Nekem úgy tűnik,hogy az elmúlt 2 eső hét csak korrekció volt az ajrónál,ami akár egy 4. hullám is lehetett.Így akár még meglehet a ford. fej-váll célár is 1,449-nél ha bekövetkezik a teljes agyeldobás.
mivel japán a világ legfejlettebb gazdasága.
a japó jegybank lazítása küldte ilyen magasságokba és mivel exportra van berendezkedve ezért a japó nagyvállalatok 100 felett folyamatosan adják a dollárt és veszik a jent és dúskálnak a lóvéban.
Tudtok arról vmit hogy a japán yen mért erősödött annyit a $-al szemben, USD/JPY januárban még 105 körül volt, jelenleg 101 kb. A yent menedékdevizaként említik, nem értem viszont mért lenne az.
Aztán azon a csárton azt sem értem, hogy pl milyen fibo 0,00%-os szint van 4446-nál?
A 2011-es csúcs 4940. Én onnan húztam fibot a 2012-es 2042 min-ig.
Nagyon kockazatos, mivel stop nelkul lesz. Legalabbis az elejen...:)) Varok még egy hirtelen stop zaro rallit eurusd-ben folfele, eurchf-ben lefele kis ter van. Ha ez megtortenik akkor usdchf-ben lefele tul sok nem lehet, ugyhogy viszonylag batran teszem meg 10xes tokevel. Kozep-hosszu tavon igen realis egy usd erosodes, chf gyengules, egymassal szemben hatvanyozva. Az utobbi honapok mozgasabol latszik hogy erre regota sokan jatszanak es ki is vereztettek oket, lassan johet a fordulo szvsz.
Nem kapkodod el! Nekem tetszik ez a hozzáállás :)
De a 8-10X-es áttét, stop nélkül valóban nagyon kockázatos, talán felelőtlenség is. Viszont azt is mondják: Aki mer, az nyer! ;)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.