Eddig tökéletesen bejön az elképzelésed.
Az 1,3 alatti célár (H1)már nem kérdés.
Lassan közeledni látszik a fordulat valahol 1,29 környékén talán.
Ha van egy kis időd, ránézhetnél a rövidtávra (H1) hullámos alapon. Kíváncsi lennék rá (gondolom nem egyedül), mi látszik.
Amit én látok, az egy lehetséges forduló 1,292 (127,2), vagy 1,288 (1,618) környékéről észak felé.
Köszi előre is!
Törölt felhasználó2012. 05. 06. 23:26
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 05. 05. 10:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sziasztok !
forexfightra használ vki mt5-t ? mert én csak mt4-be tudok belépni a kapott jelszóval, ott müx rendesen, nem tudom hol a bibi ...:(
Megfogtam... egészen 3137-ig
Nem nézek pivotokat.
Lentebb olvashatod, hogy mire számítottam.
- Bejött -
Hogy tényleg azért e, vagy csak szerencsém volt.. utólag már majdnem mindegy.
Egyébként M5-ön épülő hasonló alakzat miatt zártam. Aztán hogy jól tettem e, azt majd holnap megmondnom :)
"Visszaemelte a szelektív nem törlesztői (selective default, SD) szintről Görögország hosszú és rövid futamidejű hazai és külső államadósságainak kockázati osztályzatát szerdán a Standard & Poor's, miután a múlt héten befejeződött a görög kormánykötvények leírással járó cseréje.
A nemzetközi hitelminősítő szerdán Londonban közölte, hogy a hosszú távú görög besorolás az eddigi "SD"-ről "CCC"-re, a rövid futamidejű görög államadósság osztályzata - amely eddig szintén "SD" volt - "C"-re javul.
A hosszú lejáratú görög szuverén adósságok új osztályzatának kilátása stabil. "
Azért ez az eu is egy nagy g@ci ám ... már majdnem én is elhittem, h töri felfelé a 3280-at. Lassan elindult felfelé h mindenki be tudjon szállni, aztán zutty. Ha nem lett volna/lenne dji shortom, lehet én is megjátszottam volna.....
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.