na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Azt kérdezed, hogy melyik a legjobb autó. Nekem ez, neked az -> Készülj föl önmagadból (az elvárásaidból) és ha kész a lista, ess neki a piacnak. Nem úszod meg, mindegy, hogy ki mit mond.
Törölt felhasználó2011. 12. 05. 14:46
Üdv! Melyik a legjobb cég forex-ezésre? Ki melyiknél van és mik a tapasztalatok? Pl. megbízhatóság, betétgarancia, gyorsaság, forintszámla lehetőség, mobilos kereskedés, jó ügyfélszolgálat. Köszi!
1. The Sunday Times reported today that new Italian PM and Bilderberg member Mario Draghi is nearing a deal this weekend with the ECB for a €1 trillion central back purchase of Italian bonds.
2. ...the CFTC's COT report indicated that net non-commercial spec shorts surged to more than -100,000 for the first time since June 2010... we would not be surprised if all the Fed managed to do was to force a handful of specs to cover their short positions.... any credible resolution to the European crisis will result in the biggest short covering squeeze in the EUR in years...
Én láttam egy short lehetőséget: korrekciót vártam, vagy azért mert az "a" hullám befejeződött, vagy pedig a iii. hullám vége épült éppen ki. Igazából ezért láttam jó belépőt, mert mindkét lehetőségnek volt/van egy közös szakasz. Első körben ezt akartam lekereskedni. Könnyű 150 pip lett volna. Most levertem a lécet, ez van. link
Én ma nem tartottam ki az elképzelésem mellett, és korán dobtam a jó kis pozimat. Csak hát balfax voltam, ráadásul duplán, mert már nullában volt a stopom.
Természetesen a kérdés költői volt. A kezemre kellett volna csapnom és biztosra menni. Azt a tervet ami számomra biztonsággal megjátszhatónak tűnt teljesítette, azt gondolván, hogy mehet még lejjebb is.
Elliottban nagyon kevés tudással rendelkezem, eu-ra nem is alkalmazom, hanem snp-ből és dollár indexből vetítem és következtetem kiegészítve az eu 4 órás technikai képével és ha a kettő összecseng, akkor odasózok...:)
Tehát most még arra számítok, hogy snp-ben látni fogunk egy minimum 1230-as b hullámot, ez eur/usd-ban nálam 1.3340-1.3310-nél végződne, közben azt sem zárnám ki, hogy 1.3460-ig is feleröltetik....
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba