na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Vizualizáltam, betettem a tp t 1.4928 ra :))
(meg azért húzom az sl-t egynél, hátha cserben hagy a hitem:)) )
Emlékszel az álmomra? 1.5727 volt benne a max? :))
Ha nincs pokol, akkor remek! Akkor mindjárt elkezdek kívánni :))
Ha van, az is remek! Egyrészt meleg van másrészt biztosan érdekes sztorikat lehet ott hallani!:)
És tudod mit jelent ez? Azt jelenti, hogy ha most lezárnám, akkor a 8 párból már csak 5 pár maradna. (mert az egyik csak fél pozi a háromból)
De nem zárom le.
hiszem a longot, hiszem a longot hiszem a longot :))
Mit hova tettél? Miiii vaaan?
Ne beszélj nekem most jelképekbe, mert nem értem... kisebb eufóriába kerültem...
3 longom pluszban van!!!
Érted?? Hááárooom!! :))
Hááát myrath, ezt meg én nem értem. de mindegy is, mert: ha majd már igaziból short, akkor az a lényeg, hogy az egyes hullámszinteken (= időtávokon) a 4-ik hullámok területére várható a célár (az azonos színnel és zárójelekkel jelölt számozások jelentenek egy hullámszintet). Aztán az adott hullámszinten átmenetileg ott pattan, de a tőle magasabb hullámszinten (= nagyobb időtávú hullámban) ez még csak a fejlődő le hullám egy része, ezért megy majd tovább lefelé, a nagyobb időtávú hullámszint célára felé.
Kis hullám építi mindig a nagyobbat. Valami ilyesmi.
pl. haogy az 5 miért nem az (iii) helyén van...amit pirossal írtál azt sem. De ne foglalkozz velem, a hullámelmélet nem az én világom. Maradok TA-s. ;)
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba