Nagyon tudatosan probaltad levezetni, ettol fuggetlenul nem mas mint 1 hasra utes szeru tipp. (a vilag lakossaganak 60-70%-a nem is kepviselteti magat a foci veben)...szoval ha aranyaiban nezzuk mert ugye errol szolt az ugy akkor eleg kevesen. ;)
ez roppant egyszerűen megválaszolható
a két ország lakosainak összlétszáma 65 milla, a világ lakosságának kábé negyven százaléka focidrukker a gonosz nyelvek szerint, így 26 milla szurkoló jut a két csapat döntőbejutásának remélőire
matematikailag. ebből valószínűleg a felét nem érdekli, hogy ki ellen játszik a kedvence (nem tudatos szurkoló), így valószínűsíthetjük, hogy a világon 13 millióan várnak kolumbia-szenegál döntőt
Lesznek boven meglepetesek a foci veben, az egesz errol szol.Kinek jutnak eszebe az olaszok vagy hollandok akik ki se jutottak. Mondjuk kivancsi lennek hanyan varnak Columbia-Senegal dontot? ;)
nem valószínű hogy tudnak a brazilok szép focit játszani a szerbek ellen. A "nagyok" idáig még haloványok, németek csoport utolsók lettek, tegnap argentina a 85. percben még kieső volt. A braziloknak is van hova fejlődniük enyhén szólva.
Törölt felhasználó2018. 06. 27. 18:41
szerbek meglephetik a brazilokat; velemenyem szerint azon mulik az egesz hogy a mecs elejen vagy vegen lesz-e kialitas...ill. hogy csak a szerbektol allitanak ki vagy esetleg a vegen a brazilok is elvesztik a fejuket. Szoval ahogy korabban valaki irta csattani fognak a bokak, remelem nem lesznek komoly serulesek! Szoval van az egyik oldal ahol vallasnak szamit a foci es a masik oldalon fanatikusok akik mindent megtesznek hogy ne veszitsenek...darabolos csunya foci lesz szerintem,de remelem tevedek es sok gollal lepnek meg mindnyajunkat.
Ha nem lesz piros akkor igen, de ma nagyon örültem a német kiesésnek és MEX továbbjutásának. Nekem a kedvenc játékosom Cuauhtémoc Blanco. Sajnos visszavonulása után politikai pályára lépett......https://www.youtube.com/watch?v=wUWQMx8s_0w Szóval én nekik meg az oroszoknak szurkolok!
⚽️ Foci vb 2018 ⚽️