egyszerű a magyarázat: sportdiplomácia, bármelyik másik favorittal megtették volna ugyanezt (főleg ha még címvédő is...) a következő fordulóban szerinted mennyi ember lenne kíváncsi egy brazil németre és mennyi egy svéd brazilra? pénz beszél továbbra is... ez nem a sportról szól, csak szeretnénk, hogy arról szóljon ;)
ez csak feltételezés, látszódott az elmúlt fordulóban hogy tudnak játszani a nagyobb csapatok, ha ég a ház... a jobbaknak most kezdődik a vb, a töltelékek lassan csomagolnak (Argentína kiesése egyáltalán nem lenne meglepetés) a többiek továbbmennek! ;)
Németország, Brazília, Argentína és Portugália is kieshet az utolsó fordulóban – vagyis a FIFA-ranglista szerint a világ öt legjobb csapatából négy is elvérezhet már a csoportkörben (a 3. Belgium már biztos továbbjutó). És még Spanyolország is. Eddig 15 csapat esett ki vagy jutott tovább: van olyan csoport, ahol 6 ponttal is lehet bukni, illetve még egy nullapontos csapatnak is van sansza továbbjutni. A lehetséges forgatókönyvek. https://index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/06/25/brazilia_argentina_nemetorszag_portugalia_ronaldo_messi_neymar_csoportkor/
én sem gondolom hogy csalás lett volna a svédeknek nem megítélt 11-es.. viszont furcsának azért furcsa: mert én nem láttam a meccs legelejét de kommentátor azt mondta az M4sporton, hogy "francia vezetésű a vieobíró".. no ebből esetleg le lehetne szűrni azt, hogy "így működött a Macron_Merkel tengely" összeesküvés ezzel együtt elvileg nem történhetett szerintem sem, viszont furcsának azért furcsa volt az az egész! a nézőnek tényleg az volt az érzése ami Hajdú B-nek is aki közvetítette a meccset, hogy hol van az a vas szigor, ami eddig körülvette az ehhez haosnló eseteket? van amúgy még egy megoldás: maga bíró személye. ő ha jóltudom, saját jogon dönti el (?), mely esetekben kér utólagos felülvizsgálatot. tehát az lehet akkor a hivatalos verzió hogy ez a döntsé a játékvezető egyszemélyi döntése volt, és a videobíró azért nem avatkozottt közbe.. akinek van plusz infója vagy többet tud, megírhatná mert ez a meccs felborzolta a kedélyket, az biztos..
⚽️ Foci vb 2018 ⚽️