Te már ezt is tudod? Mi nem fideszes ebben az országban? Hát az ellenzék, meg a szekértolói! Így legyen, mert ha nem fideszes lesz, akkor nem tudod minek nevezni a hülyeségeket, amit fideszesítettél.
Talán ha gugliznád és sajtót olvasnál, - nem a hazug fideszmédiát.- Amít írtam azzal nem cáfolod, hogy azt írod nem igaz! Tényeket! Én tudom igazolni amit írtam azt megleled a neten, guglizz, ne ábrándozz!
A mostani adókulcs teljesen jó.mindenki fizessen egységesen.. A több kulcsos adó nem jó.Nem motivál hogy többet dolgozzák.Elofordulhat hogy többet dolgozók de kevesebbet vagyis ingyen dolgozok egy hónapban mondjuk egy két napot
Jáj more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amikor 2007-ben itt 2% alatt volt a növekedés a crashlanding miatt, észteknél 13%, veresjani csodákra volt képes-:)XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
atv is egy álellenzéki média, azért lehet még nézni, mert itt még megszólahat az ellenzék. De Kárászokkal csak a hányinger kerülget. Szlazsánszky sem semmi, Szölösi Györgyi a NS-es Puskás hagyatékot ellopó egyik legnagyobb geczinek a testvére, stb.
Ez miért olyan földtől elrugaszkodott kérés? Meg 100.000 forintot is adjanak mindenkinek, aki elmegy beoltatni magát. Nem is értem miért csak 100.000-et, miért nem inkább 1.000.000-ot, azzal még több szavazatot lehetne szerezni :)
Nem növelték a nominál adósságot, hanem növekedett. Ahhoz te sem kellettél, hogy ne úgy történjen! Maffiázol? Lopást emlegetsz? Ki fog neked hinni, ha ilyen bizonyítékaid vannak?
A magyar kormány adóssága minden évben nőtt. Nominálisan. Ha nem lenne eu támogatás, tényleg csődbe kerültünk volna, mint ahogy ocsmány Vigyor bevallotta zárt körben: 2011-ben órákra voltunk az államcsődtől, ezért hívtuk vissza az IMF-et. Jött a pávatánc!
Figyelj már ide! Minden topikban kérlek, hogy legalább egy értelmes hozzászólásod legyen, ne csak ezeka baromságok. Csak egyet kérlek. Légyszíves! De neked csak ezt a feladatot osztották itt a pf-en, vagy csak ennyire futja?:)
"az egyedülálló pedig 150 nettó helyett 140et,"Hát persze,feltéve ha más jövedelme nem volt...Az adójóváirás csak az adócsalás melegágya volt."az eleve sokat kereső 3 gyerekes bankos 500 nettó helyett hazavitt 700at, "Mi az a sok? Mit kutakotsz mások zsebében?Igy 2020 körül már illene levetni a vörös bundát,nem divat már.
Ha csak bohócok lennének, de hazug tolvaj esküszegő alattomos gazemberek. Akinek létüket köszönhetik, hátba szúrták. Van egy klepto és cezaromániás elmebetegünk a magyar történelemben egyedülállóan szegény legényből egyik leggazdagabbjává lopta magát és családját.
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️