Épp azon elmélkedtünk, hogy még a nagybüfi venni akar (olcsón). Nyilván ideális alkalom egy ilyen negatív hangulat nagy pakkok vásárlására. Nyilván nem napokonba, hetekben gondolkodnak hanem években.
de csak aki 900on szeretne venni.
én 1400 alatt nem adom. mikor a telekomra mondtam hogy 700 alatt nem adom,jól kinevettek.
már realom sincs,mert a daytrade csak szórakozás,nem üzlet.
Nagyobbal "paráztatni" nincs éretelme. Ez a mennyiség bőven elég a célnak és ugye kilógna a lóláb, meg nyilván nem kockáztatnak igazán nagy pakkot ilyen játékkal.
Egyébként engem nem zavar annyira ez az esés. még a pénteki emelkedést se adta vissza és már 900-as FHB-val jönnek itt az emberek.
helló
most úgy csináltok mint ha ez daytrader papír lenne. nem kellene hogy a napi mozgás így zavarjon. most esik,de múlt héten volt hogy minden szakadt,ez meg ment 40pontot.
egy 22milliós eladási ajánlattal meg nem nagyon "paráztatnak"a nagyok. nekik több van.
Igen. Vicces a dolog. Persze még bőven mehet lefelé, főleg ilyen trükkökkel. De az igazság az, hogy még a pénteki emelkedést se adta vissza teljesen, szóval még nem kell aggódni. Kiváncsi vagyok mi lesz ha Amerika rosszul nyit. (nagyon úgy néz ki)
FHB:Most vedd!