Eddig is lehetett, nem azért nem írok konkrétumokat, mert nem tudok, hanem mert nem ildomos ide, nyíilt fórum vazze... de mondtam, privátban szívesen.... aztán mindenki azt kezd vele amit akar, én nem agitálok senkit se ide se oda, mindenki maga kereskedik, saját felelősségére... Az alapfelvetés az volt ami miatt utánanéztem, hogy egy másik topicon valaki elejtette, miszerint az fhb-vel vigyázni, mert jó kiszállót készítenek elő és csak arra volt a múlt heti felrántás... Na ez tényleg zöccséges szint, de mindenesetre utánanéztem az(ok) húzta(k) e fel az árfolyamot aki(k) most picit öntötte(k).. Ha igen, akkor vélhetőleg felejtem egy kicsit az fhb-t, és mozi.. de nem úgy tűnik szerencsére nem ez a felállás... Legalábbis ma nem. ez tőzsde, itt minden nap új nap.
ohh, lehet Veled beszélni? azt mondom, hogy, az efhábé jó kezekben van, de az hogy ma ki kivel kereskedett tök mindegy, a zárók mutatják az aktuális helyzetet!
Pedig nem én mentem le kutyába.... ööö akarom mondani zöccséges szintre... mindegy, ha van rá lehetőséged pislogj bele a részletes napi statba, nevekkel, számokkal... aztán vagy mond neked valamit, vagy nem... de tőlem cinikusan juliskázhatsz is, max mosolygok rajta... na jóccakát...
joska bá vett 14xxx-et, juliska néni meg eladott 83xx-et, nem mindegy. nem publikus. amíg a két nagy büfögő ittvan, nincs gáz! figyeld a zárót erősen:)
gyk:. a nagybüfik közül... Nálam az a lényeg jelen helyzetben... Szóval nem mindegy ki veszi meg.. miszerint, hogy csak a kicsik vagy a nagyok is szedegetik e fel..
FHB:Most vedd!