dióhéjban... nagy bukta lehetséges? kilátásban van esetleg csőd, ilyesmi? annyit hallottam, hogy 7euros rv -ket fognak osztani, ami odáig leviheti az árat egy kis időre... az igaz?
Orco
valamikor az is meg fog indulni 2500-3200 között bármit. optimistábbak, ha születik megegyezés 4000 fölé várják. ha holnap 11kor a közgyűlésen megállapodnak a kötvényesekkel és pénzhez jutnak- elszállhat az árfolyam. múltkor benne voltam 2350-3080ig. sajna nem adtam el mindet és ami megmaradt viszont veszteséget produkált. úgyhogy szeretnék visszaszállni, a kérdés - mikor. ha érdekel, nagyon jó a fóruma, nézz be...
én is már napok óta ki akarok szállni, de megyeget felfelé. lassan meggyőznek róla a régiek, hogy jó kis papír ez :-). ezt meghagyom, valahogy biztosnak érzem, de a Richterből elegem van, átszállok másba ma.
Törölt felhasználó2009. 09. 23. 11:54
valami korrekciószagot érzek - de az FHB nem törődik vele, ezért vételen állok, de kicsit lejjebb?!
szerintem se szállj ki... 1200 nem magas ár még mindig ezért a részvényért... 1800-ban bízok... Mikulásra.. ha nem jön be, az sem baj... 1085 az átlagom... persze meg lehet lovagolni a hullámokat, csak tudni kell felismerni
FHB:Most vedd!