Nem volt ez a mai nap rossz, mindig nem lehet emelkedni.Nekem kicsit nagyoknak tüntek az eladói oldal pakjai.USA zöldül ha marad akkor holnap újra 1100 felett lessz remélem.
Nem volt ez a mai nap rossz, mindig nem lehet emelkedni.Nekem kicsit nagyoknak tüntek az eladói oldal pakjai.USA zöldül ha marad akkor holnap újra 1100 felett lessz remélem.
mindenki szórja,mindenki adja???
pont annyian adnak el mint ahányan vesznek,mivel minden eladott részvényt valaki megvett. különben nem lett volna eladva.
Nekem addig igen, amíg a többi szereplő inkább veszi, mint adja, és az pláne, ha új nagybelépő érkezik.. Ha mindenki inkább szórja, na az a rossz hír (nekem)...
nem publikus, de valaki kintről belevásárolt.. napok óta.. egy nagybüfi meg jó kiszállónak érezte és az egy nagyobb csomagot eladott.. a többiek inkább vették... de inkább privátban mondanám......
off: (portfolio forum.. ehh.. kétszer berakta.. az előbb még nem jelenítette meg az előző hszt, azért írtam be megint..... fax kivan ezzel a szar felülettel komolyan....)
Na ma megtuttam ki vette szerdától-péntekig meg még ma is... ezzel is áthúzva a 1080-s ellenálláson... és ki locsolta ma... nem vészes... no para, szvsz tartás, jó lesz ez.. :)
FHB:Most vedd!