mint a a pannergy -nél ,korrekciózik,amit mutat is a fej -váll alakzat.200 napos erős támasz 600 ft alatt,amit erősít az 50 % os fibo is. https://www.dropbox.com/s/npbcjph6xcrd1xn/fhb%20fej-%20v%C3%A1ll.xps?dl=0
A Kósa lejárató kampány kapcsán próbálják az Fhb-t is a mélybe zúzni,mert a csaló megbízó itt vezette a devizaszámláját. Pénteken 6000 db-bal beszálltam újra a záró szakaszban.
Nem csak a választási bizonytalanság van, hanem bizonytalan tőkepiaci helyzet is. Szerintem az árfolyamnak már nem indokolt esnie.(sajnos nem az én véleményem a döntő e kérdésben).
kicsit csalódott vagyok, éreztem, hogy a 741-es vevőre anno érdemes lett volna rádobni a csomagot... Most nem tudom mi történik, a szaros mészi papírok is esnek és itt is elfogyott nagyon a lendület. Talán a választások után új lendületet kapunk...
Bár szó nem esik róla, de úgy tűnik, teljes a bizonytalanság a választások kimenetelét illetően. Az OTP-t kivéve dögrováson van a BÉT és természetesen ez alól az FHB /házibank/ sem kivétel. Nekem már kedvem sincs ránézni egyikre sem. Bár ez az FHB-nek jót szokott tenni ;-))
"Csányi anno a válságban nyilván nem ugrabugrált és realizálta a
veszteséget, hanem szép nyugodtan kivárta, míg újra annyi lett a
vagyona, mint előtte. Gyakorlatilag nem kellett tennie semmit érte." 3-4000 ft. környékén kiszállt az OTP -ből !
"08:39 ...........csúnyán elégett a magyar befektetők pénze". Érdekes megfigyelni, hogy egy alapvetően gazdasági oldal milyen durván a pszichológiára építve, rendszeresen írja pánikkeltő cikkeit. Akkor ne csodálkozzunk, hogy a politika ugyanezt alkalmazza, nyilván sikerrel. Csányi anno a válságban nyilván nem ugrabugrált és realizálta a veszteséget, hanem szép nyugodtan kivárta, míg újra annyi lett a vagyona, mint előtte. Gyakorlatilag nem kellett tennie semmit érte.
FHB:Most vedd!