1. A nyomozásodból tényleg az következik, hogy sokat kommentelek? 2. Senki nem tartja feltűnőnek, csak te? 3. Rólam van szó ebben a topikban, vagy az FHB-ról? Szerintem hagyjuk ezt, szorítkozzunk az árfolyamot érintő kérdésekre.
Részben egyetértek /OTP/, de a Telekom évek óta vegetál /és még finoman fogalmaztam/, a MOL is volt 10.600 nem is olyan régen és elég sokáig toporgott a pincében. Ilyen alapon a mindenkori regnáló hatalom külföldi megítélése legalább olyan fontos a BÉT-nek.
Nem. Addig, ameddig OTP-t, MOL-t és Telekomot megveszik külföldiek is, addig FHB-t nem. Illikvid, kis közkézhányad, nehéz belőle kiszállni. Nincs értelme a BUX-hoz kötni.
Mea culpa, mea maxima culpa! Nem találtam a kárörömnél jobb kifejezést, ami árnyaltabb lett volna a véleményedre vonatkoztatva.Tényleg eltaláltam már valamit? Köszönet az elismerésért! Félretéve a tréfát, Te nem úgy látod, hogy a gyertyád a BÉT-re is illik? Én ezt tartom aggodalmasnak elsősorban...
Én akkor is, most is a véleményemet mondtam el. Amikor még fent volt az árfolyam, akkor jöttek a metoo-k meg a levészmadarozások. Az mi volt? Most csönd van. Amikor Te eltaláltál valamit, akkor egyből kiraktad az ablakba + ezerszmájli. Amikor más találja el, akkor káröröm? Csak azért, mert a rossz végén állsz?
Megtisztelő, hogy ekkora energiát fordítasz a kárörömöd kifejezésére. Ezt a gyertyát nagyjából az egész BÉT-re értelmezni lehet ápr.8-ig, de lehet, hogy utána is. Szerintem nemzetközi helyzettől független jó nagy kavarodás indult el. Egyvalaki már biztos a negatív végkifejletben és az Te vagy, gratulálok az önbizalmadhoz.
Hadd kívánjak kitartást ezzel a szép gyertyával. Igaz, hogy nem zöld, de azért fel a fejjel. /\ / \ \/\/ ~| !~- ! |` ,! |'` | | | | | | | | | | | _______|___|_______ \ / \_______________/
FHB:Most vedd!