Az utolsó mondatodra alapozva /bár túl egyszerűnek tűnő magyarázat/ csak olcsón akartak minél több részvényt megszerezni, gondolván szebb időkre? Mert az tény, hogy rengeteg "tégla" aktívan biztatott itt minél gyorsabb eladásra.
Nekem mint részvényesnek nagyon tetszene egy feljövő, majd szárnyaló bank tulajdonosának maradni hosszú távon is. Erre a vészmadarak mindig azt válaszolják, hogy minden negatív momentumot bele fognak lapátolni és elértéktelenítik teljesen. Mondjuk ezt eddig nem sikerült elhitetniük!
A vételi ajánlat zárónapját követően 1.572.856 db volt a forgalom a mai napig. A tényszám tényleg szerénynek mondható, emiatt én azt gyanítom, hogy nem vezetik ki ebben az eljárásban a tőzsdéről az FHB-t, az állam nem száll ki belőle, az MNV-nek a mostani ár alacsony ezért nem fog megállapodni a takarékokkal. M.Lőrinc nevén ugyan már nincs részvény, de ez nem jelenti azt, hogy kiszállt az FHB-ból. Szerintem közvetetten továbbra is érdekelt ( a jó kapcsolatai révén is) az integrációban mint pénzügyi befektető és mint hitelfelvevő. És mivel csak tőzsdei cégen keresztül lehet a befektetései(k)nek jogtisza és nagy profitja ezért ö(k) ill.az üzlettársai sem érdekeltek megállapodásban és tőzsdei kivezetésben.
Ha az MNV-vel háttéralku köttetett, akkor csak hülyítenek minket, mert simán összejön nekik a szükséges darabszám. Nekem az gyanús, hogy az MNV készlete nélkül cca. 2 millió db -ot még venniük kéne, milliárdot meghaladó összegért. Ehhez képest szerény a naponkénti forgalom. Bármi lesz is, olyan utólagos magyarázatot kapunk rá felső szintről, hogy minden szabályos volt.
545-ön 47.250 db eladó! #44427 d_mode: 545Ft ha átlépi elszállhat! Valaki(k) felső támasszal "besegitenek" a takarékoknak, nem akarják, hogy az idő előtt árfolyam elszálljon... Én azonban bízom abban, hogy pár nap múlva magasabb lesz a felső támasz, avagy nem is lesz!
FHB:Most vedd!