igen te írtad tegnap a legrosszabb forgatókönyvet és igazad lett.
Az árfolyamban milyen ingadozások várhatok? lehet benne mozgás vagy ekg egyenes lesz addig ameddig kereskedés van vele?
Én csak akkor maradok elkeseredett,ha összejön nekik a kiszorítás. Én ezzel az egy forgatókönyvvel nem foglalkoztam egyáltalán.Most kicsit tartok tőle.:o)
Amúgy meg hiszek a cégben.(A takarékok is...):o)
Gyerekek az összes magyar cég oda fogja adni, akinek fhb rv-e van. Ilyen fejlemények után biztosra veszem(állam, mnv is mindegyik) Ez egy fidesz projekt.
Sajnállak, de komolyan.
Sajnos ettől a Spédert váltó bandától nem várhattál jobbat..........
Gondolj bele mennyi kisbüfi ragadt be 700-800 környékén bízva az állandó ígérgetésnek, hogy egyszer az FHB is nyereséges lesz. Tavaly ilyenkor - a június 6-i trv módosítás rapid benyújtása előtt - még 720 ft volt.......
Valóban egyetlen lehetőség, hogy nem eladni! Én kiszálltam 5-6 éve a Rábából az állami felvásárláskor 8xx ft-on, de azért most 1200 körül van és már osztalékot is fizet. Az FHB is fog. Muszáj lesz. Tavalyra megvolt az extra év képzés, mint OTP-nél, csak más mértékben. Idén Vidának eredményt kell felmutatni, különben bukik Mészárosnál.Ez csak egy vélemény:)
FHB:Most vedd!