Mindenki másra játszik..És persze ez érthető is,mert nem mindegy ki mennyit szeretne keresni,illetve mennyivel elégszik meg. De ez gondolom tőke függő is...
Én meg elégednék 575-585 fel vásárlási árral....
Aztán lehet rosszul gondolom,de szerintem ez a számítások szerint az alsó felében van...
Kifog derülni,hamarosan...
Nem baj, megint tanultam valamit. Megy a tapasztalatszerzés ezerrel. Mindig maradjon szabad tőkéje az embernek spekázni. Itt ülök ebben a fosban, inkább eladtam volna VIP kiszállón, mert lassan érik megint egy csodás beszálló OTP-be, de nincs szabad tőkém. Tanulok, tanulok, jó lesz ez.
Gondolom mindenki érti ezt a logikát...
Nagyon nem lesz mindegy,hogy mondjuk 515 vagy 560 felett kell igérni a kivezetésre.
Pl 10% ot..
De gondolom,valami ilyesmi a helyzet...
De mivel nekem nagyon so van,így maradt a ki várás...
550- átlaggal.
Azért ez nem így működik.. ahhoz hogy kivezesse a tőzsdéről, kell a minimum 75%-os részesedés... és akkor sincs világvége, ha sikerül megszereznie ezt, a mostani (min 527-es)árajánlatával...
A kiszorítási eljárás keretében nem ajánlhat ennél kevesebbet, azoknak sem akik most nem adják oda....
ergo egy alapkezelő, miért adná oda most 2 %-al magasabban mint a minimum ár, amikor van egy csomó HA a történetben...
-ha magasabb lesz az ajánlati ár
-ha nem jön össze a 75%
-ha mégse vezeti ki a tőzsdéről
-ha a kiszorítási eljárás során a második árajánlat jobb lesz mint az első..
FHB:Most vedd!