Abszolút kapóra jön a magyar kormánypártoknak az, hogy az Európai Parlament múlt héten megszavazta a 7. cikkely szerinti eljárás elõfázisát, hiszen tovább lehet erõsíteni a külföldi- és EU-ellenes retorikára építõ kampányt,
Bábuska szerint az M1-es autópályán alig van kátyu, az erről készült felvétel is kamu, sőt egy korábbi eszmefuttatása szerint az egészségügyben is jól alakulnak a dolgok és rövidesen itt a kánaán. A megoldás: kacagás és ignore :)
Orbán nagy túlélő. Ma reggel a királyi rádió reggeli krónikájában lényegében ezt jelentette be más szavakkal: A centrális erőtér remek stratégiának tűnt és eddig be is vált. Most viszont megtalálták az ellenszerét. Ne legyenek kétségeink, a választókerületekben egy kormánypárti jelölt áll majd szemben egy kormányváltást akaró jelölttel. Most olyan pályán kell fociznunk, ami már nem a mi javunkra lejt, pedig nem így terveztük és áprilisig már nem is változtathatunk rajta.
Részben azért, mert az MDF tele volt idiótákkal, de legalábbis naív barmokkal. Ha elkezdtek volna egy komoly oktatási reformot, azt 4 év alatt végig tudták volna vinni. Onnantól kezdve tök mindegy, melyik párt kormányoz, a jelenlegi helyzethez képest fényévekkel jobban állnánk. Szóval egyetlen könnycseppet sem tudok elmorzsolni egyik "én jót akartam, de a rohadékok megakadályoztak benne" mondat hallatán sem. Akárkitől jön, a lehetősége megvolt rá, hogy min. az oktatási reformot keresztülvigye, és lehetőség szerint a csapból is azt nyomja, hogy a civil szervezetek egy adott ország immunrendszere, ezért minden irányból meg kell azokat erősíteni, stb. Önmagában ez a 2 lerakta volna a fejlődés alapjait, bármekkora is az a réteg, amelyiknek ez magas. (Tudom, hogy a tömegnek ez magas, láttam már eleget a Gauss-görbét...)
"Nekem az utóbbi 25 év azt bizonyítja, hogy nem tehetünk semmit a politikai maffia ellen. " Monbdom én: önbeteljesítő jóslat. De az önbeteljesítő jóslatokank van egy trükkje: ha elkezdenek sokan hinni abban, hogy le lehet váltani a maffiózó rezsimeket (és van is értelme), akkor az is bekövetkezhet. Persze ehhez kell vagy hit önmagunkban, vagy magas fokú absztrakciós készség. Mivel utóbbival hadilábon áll a magyarság, legyen akkor hit önmagunkban... :)
Sőt, napenergiával működő szolárium is van benne, ami nyáron működik, és a tetőn levő lyukakat kell kihasználni hozzá :) Ha a tenderben szerepel az "alacsony üzemeltetési költségű szolárium", akkor ez biztos az lesz :) Hol épülnek ilyen klassz cuccok? Csakis Mo.-on! Legyél már kicsit büszke arra, hogy magyar vagy! Nem kell ez a sok panaszkodás mindig :) A maffiózók biztosítják a jókedvet is hozzá (aki meg depresszióra hajlamos, annak meg azt! Hát ilyen vérprofik ezek...)
Törölt felhasználó2017. 05. 24. 21:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az egyik településen megépülő élményfürdő megnyitóján nem az eső zúdult be, hanem száraz levelek potyogtak be a tetőn, a keringető szivattyú egy dugaszaljba volt beszúrva, ahova még vezetéket sem húztak. A polgármester kacsalábon forgó háza viszont 1 év alatt megépült, a helyiek 20%-os nak hívták...ez volt a sikerdíja.
Nekem az utóbbi 25 év azt bizonyítja, hogy nem tehetünk semmit a politikai maffia ellen. És ez máshol is így van, nem csak nálunk.....sőt az a baj, hogy mindig is így volt. Azért aktuálisak ma is költőink és íróink lejegyzett gondolatai. Amint változtattak a történelem során, a szép remények nagyon gyorsan szertefoszlottak. Aki uralmon van, az a hatalmával visszaél, legyen az ember, állat, sőt....növény.
Azt tartsuk a szemünk előtt hogy ezek a trógerek elloptak 27 évet az életünkből.Sajnos nincs alternatíva,ezt így találtak ki,de erről csak mi emberek tehetünk.:(
Felfedték Orbán titkos tervét, amivel ismét kétharmados gyõzelmet arathat
Ugrás a cikkhez