Topiknyitó: Portfolio 2017. 05. 24. 16:02

Felfedték Orbán titkos tervét, amivel ismét kétharmados gyõzelmet arathat  

Ugrás a cikkhez
Abszolút kapóra jön a magyar kormánypártoknak az, hogy az Európai Parlament múlt héten megszavazta a 7. cikkely szerinti eljárás elõfázisát, hiszen tovább lehet erõsíteni a külföldi- és EU-ellenes retorikára építõ kampányt,
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2018. 03. 02. 14:33
Előzmény: #137  Törölt felhasználó
Vegyes. Rengeteg szavazo tenyleg nem tudja felfogni a nagy szamokat es neki az marad meg hogy 10-20 milliot loptak. Ha milliardokat emlutenek nem tudja hova tenni.
A masik pedig tenyleg csak erzelmi alapon ha a mi kolykunk teszi akkor az is megengedheto alapon all hozza. Ilyenek persze vannak mindket oldalon is.
Törölt felhasználó 2018. 03. 02. 14:31
Előzmény: törölt hozzászólás
A hitelböl növekedést miért érzed a fidesz esetében fenntarthatónak?
Peterbond 2018. 03. 02. 14:29
Mondom kocsma logika. Az Orban kormany egy baromi kedvezo gazdasagi kornyezetben teljesit pobt ugy mint a tobbi regio tarsunk. Alacsony kamat, olcso import olaj es gaz, kulfoldon dolgozo szazezrek es EU konjunktura miatti beremelkedes. Valamint irdatlan mennyisegu EU penz. Tudod amibol az voda epul a korhaz es amik miatt jut masra most. Ez mind kulso tenyezo es nem kormanyerdem. Jelenleg is amugy hitelbol novekedtunk. Ha Bajnai es nem Orban szantotta volna be a Manyupot az Orban kormany 70-rol novelte volna az adossagot 75-re mig a szocik a valsag ellenere is csak 15-el noveltek volna. Ez nem a gyurcsany kormany dicserete hanem hogy az Orban kormany alatt se volt durva valtozas csak kedcezobb kulso kornyezet.
Csak emliteskepp a nemetek 4 eve pluszos koltsegvetest tolnak ugy hogy az EU legnagyobb befizetoi. Mert tudjak hogy a kedvezo helyzet meg fog fordulni es nem lesz meg 10 evig ilyen alacsony kamat. Akkor pedig nem lesz konnyu tartani a 2% hianyt.
Törölt felhasználó 2018. 03. 02. 14:27
Előzmény: #78  Peterbond
Érdekes dilemma: vajon a szavazók hülyék, és nem tudják a túl nagy számokat értelmezni, vagy elfogultak a lopás irányába, tehát erkölcsileg nullák, ha "ök" lopnak az borzasztó, ha "mi" lopunk az rendben van, csak miért nem többet?
pitcairn2 2018. 03. 02. 13:53
inkább azt soroljuk, hogy mit kezdett az utóbbi bő 100 évben amióta ilyen sikeresen mikromenedzseli őket...
pitcairn2 2018. 03. 02. 13:50
a legszívesebben ők is menekülnének ezekről a helyekről...
Törölt felhasználó 2018. 03. 02. 13:45
Törölt hozzászólás
Vazsmegyei 2018. 03. 02. 13:44
Előzmény: #130  Dehogynincs
A legjobb az lenne, ha nem agitálnál az állam ellen! Miért csak a cigánykérdésre kell az állam? Egyébként az állam hkorrupt, lop, csal és az opensociety nélkül szóba sem jöhet! Ennyi ideológiai hablattyal, amit az ellenzéki propagandisták provokálnak csak  a nihil elérhető!
Törölt felhasználó 2018. 03. 02. 13:40
Törölt hozzászólás
Vazsmegyei 2018. 03. 02. 13:38
Előzmény: #122  Törölt felhasználó
Ez lenne az űrbéli káosz tiszta másolása! Kinél legyen a pénz? Ki mondja ki akkor most mi az a törvény amit senkinek sem kellene betartani?Nem hiszem, hogy végig gondoltad! 
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 02. 13:38
""na ezzel mit tud kezdeni az állam?"
Az szdsz úgy oldotta meg, hogy átnevezte a cigányokat romáknak. Egycsapásra megoldódott a cigánykérdés. A keletkezett romakérdéssel szemben viszont az szdsz is tehetetlen volt.
Horn úgy oldotta meg a cigánykérdést, hogy parlamenti vitanapot tartott róla. Utána már ki volt pipálva az ügy.
A rezsiek meg úgy oldják meg, hogy díszcigányokat mutogatnak megoldás gyanánt: farkaflóriánokat és horváthaladárokat.
Az állam azért van, hogy találjon megoldást. Ha nem könnyű a feladat, akkor is találjon. Gondolkozzon, mérlegeljen, tegyen. Az nem megoldás, hogy milliárdokat ad farkasflóriánoknak ők meg a mentelmi joguk mögé bújva úgy elszórják, hogy a cigányság semmit sem lát belőle.
Törölt felhasználó 2018. 03. 02. 13:34
Törölt hozzászólás
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 02. 13:32
Ez az a gondolat, hogy a rosszat meg kell büntetni.
Van olyan vélemény is,, hogy a jót kell jutalmazni, hogy ne legyen érdemes rossznak lenni.
A büntetések hívei szinte mindig arra az oldalra helyezik magukat, akik büntetnek és nem arra,hogy őket büntessék meg.
Amikor az ókori Egyiptomba képzelem magam, akkor fáraó vagyok és nem piramisköveket vonszoló munkás.
Törölt felhasználó 2018. 03. 02. 13:28
Törölt hozzászólás
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 02. 13:27
Elárulod, mi alapján döntesz?
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 02. 13:26
Nem mondtam, hogy baj van veled. Szavazatszámláló én is voltam néhányszor.
Van az alkoholistára egy definíció. Alkoholista az, aki még nálam is többet iszik.
Azaz én tudom, hol a határ. A baj azokkal van, akik nem ismernek mértéket. (Bár ha jobban  belegondolok, akkor a vödör is mérték.)
pitcairn2 2018. 03. 02. 13:25
Előzmény: #121  Dehogynincs
alacsonyabb adóterhelés és kevesebb szabályozás mellett jóval könnyebben állnának munkába
pitcairn2 2018. 03. 02. 13:24
Előzmény: #122  Törölt felhasználó
fiskális és szabályozási decentralizáció kéne
Törölt felhasználó 2018. 03. 02. 13:22
Előzmény: #111  Dehogynincs
Én már régen mondtam, hogy meg kell szüntetni az összes pártot. Aki miniszterelnök szeretne lenni induljon el az országban ismertesse meg a programját. Akit a nép választ az a miniszterelnök. Összeállítja a csapatát és kormányozza az országot.
Képviselők választása megyei szinten hasonlóan 1 fő.
Polgármesterek hasonlóan.
Önkormányzati képviselők hasonlóan.
Minden így megválasztott közszereplő a tevékenységeiért teljes vagyonával felel.
Ha ezt bevezetnék megnézném, hogy a most egymást taposó semmire való politikus közt továbbra is népszerű lenne a politikusi pálya. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 02. 13:22
"A mélyszegénységről pedig megvan a saját ,nem túl népszerű véleményem. Mert szerintem akik oda jutnak ,az esetek túlnyomó részében maguk a felelősök érte ."
A cigányok túlnyomórészt mélyszegénységben élnek. És nem tehetnek arról, hogy cigánynak születtek.
És nem neked kellene oktatnod, képezned, felemelned őket, hanem az államnak.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek