Abszolút kapóra jön a magyar kormánypártoknak az, hogy az Európai Parlament múlt héten megszavazta a 7. cikkely szerinti eljárás elõfázisát, hiszen tovább lehet erõsíteni a külföldi- és EU-ellenes retorikára építõ kampányt,
Tudjuk, hogy szeretnéd a szövegkörnyezetből kiemelt szavakat másokra értelmezve érteni! Nem mondtam, hogy lop a fidesz! Ezt te mondod! Bizonyítsad, de ne szájkaratéval!
Milyen jó az ellenzéknek! Nincs rokonuk, nincs ismerősük, nincs aki korrupt lehetne közöttük! Nem lophatnak, nem csalhatnak, csak hazugságot terjeszthetnek! - De mégis nagyon tudják ki lop, ki az aki csal és azt is tudják ki a legjobban korrupt! Nagy a gyakorlatuk, de másra kennék a hazug rágalmazásaikkal!
A rendelőben szoktak fizetni hálapénzt? A cigánykérdés milyen a városotokban? Én olyan tanulmányokat olvastam, hogy az utóbbi harminc évben megkétszereződött a cigányok létszáma. Mekkora pénzösszeg az, amit el tudsz képzelni, föl tudsz fogni vagy amekkorára már érzékeny vagy? Ha egy vej helyébe képzeled magad (mondjuk TI vej helyébe), akkor hány nullával kellene leírnod a vagyonodat és melyik helyiértéken lenne a legelső számjegye? A te városodban is vannak vejek. Mekkorára becsülöd a leggazdagabb vő vagyonát?
A választók elkergetik a hazug tolvajokat. Egyetértek veled abban, hogy hódmezővásárhely erről is szólt és az áprilisi választások is erről szólnak majd.
Felfedték Orbán titkos tervét, amivel ismét kétharmados gyõzelmet arathat
Ugrás a cikkhez