Abszolút kapóra jön a magyar kormánypártoknak az, hogy az Európai Parlament múlt héten megszavazta a 7. cikkely szerinti eljárás elõfázisát, hiszen tovább lehet erõsíteni a külföldi- és EU-ellenes retorikára építõ kampányt,
"2017. május 24. - 15:15
Abszolút kapóra jön a magyar
kormánypártoknak az, hogy az Európai Parlament múlt héten megszavazta a
7. cikkely szerinti eljárás előfázisát, hiszen tovább lehet erősíteni a
külföldi- és EU-ellenes retorikára építő kampányt, amely hozzásegítheti
Orbán Viktort a valódi céljához: az újabb kétharmados győzelemhez -
mutat rá elemzésében Peter Attard Montalto." Tényleg ez történt, de a politikai jóslatok ugyanolyan bizonytalanok, mint a tőzsdei jóslatok. A tőzsdén is bármi történik, utána mindig találhatunk olyan elemzőt, akit eltalált az árfolyam.
Ugye viccelsz. 1. Itt Orban javasolja a kvotat az ensznek. Azt ami ellen most tuntett nagy erovel. Nalad itt nincs hazugsag a fidesz reszerol. 2. Ellenzeken ( az osszesen ) nem csak hanem feltetelezed allitod hogy behozna a migransokat. Pedig ilyet max a felbolond MSZP sek akartak illetve Gyurcsany de az se ugy ahogy ti allitjatok a tobbieknel meg tiszta fidesz hazugsag hogy megtenne ( lmp es jobbik ). De itt szerinted az ellenzek hazudik mert 3 eve nem ok tuntettek a keritesert. Amugy meg arra akartam ramutatni hogy ugyanigy elhiszel mindent a fidesznek is nulla utanajarassal hogy valojaban ki mit is mondot es ugy aljotsz emberekrol velemenyt. Ha tenyleg az erdekelne ami elhangzik akkor most kb olyasmit kellene irnod amiket folyton az ellenzek fejehez vagsz. Es ide a rozsdas bokot hogy ha azzal nyitok Orban mondta 2015-ben teljesen mast mondtal volna.
"Hadd ne beszélgessünk erről!" https://www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU Egyezzünk ki döntetlenben? Éppen most, amikor feladtam volna? Karnyújtásnyira voltál a győzelemtől. Csak annyit kellett volna mondanod, hogy a kormányzat látszólag beengedett 400 ezer migránst. Tudod mit? Látszólag el kellene kergetnünk vagy a kormányt vagy a hírszerzést vagy mindkettőt. Látszólag.
Orbánék által 3-szorosan túlteljesített migráns kvóta miatt miért nem háborogsz? (és ehhez jönnek még az állampolgárrá lett ukrán bűnözők tömegei, meg a városnyi kötvényes migráns)
Követhetetlen, hogy éppen mikor rettegsz a migránsoktól és mikor imádod őket. Most ezt írtad: . Phylaxa 2018. március 4., 16:42 “Persze bemásolhatnék 1000 számra lányok, asszonyok, kisgyermekek megerőszakolását és akkor még finom voltam és a gyilkosságokat kihagyom.” . Most megint rettegsz, 2 hete még mindig is migráns párti voltál: . Phylaxa 2018. február 17. “Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . Biztosan egy ember ír ide a te nickeddel?
A nagy fiúk játékába(titkosszolgálatok) nem akarok beleszólni, tényleg nem értek hozzá. Én még azt is el tudom képzelni, hogy egyértelműen jeleznek valamit, de az aktuális politikai vezetés látszólag nem veszi tudomásul. Hadd ne beszélgessünk erről! :) Késve zártunk, ebben igazad van, de én arra gondolok, hogy a németek zártak hirtelen, amikor megtudták, hogy mi a helyzet Budapesten. Valszeg ekkor dőlt el, hogy ha ez akkor megtörtént, akkor legjobb lesz, ha kivonjuk magunkat az akcióból. De nyilván ez csak a saját gondolatom. A lényeg, hogy akkor lezártunk. Nem érdekel, hogy ezért hetente kapunk a pofánkra. Vigyék őket repülővel! :)
Egyszer télen Stockholból hajóztunk Ålandra. Viszafelé rossz hajóra szálltunk és továbbmentünk Turkuba. :) Mire másnap reggel visszaértünk Stokiba, elkezdett remegni a hajó. Az éjszaka alatt befagyott a tenger. Elképesztő kalandjaink voltak. Klassz volt. :)
Nem értem a hazugságot! Tehát azt állítottad, hogy Gyuri bácsi mondta. Leírtam a véleményem. Most azt állítod, hogy Viktor mondta. Nem változott a véleményem. Amit leírtam, azt gondolom. Téged befolyásol? :)
Te sem értesz hozzá, én sem értek hozzá, de az a legszörnyűbb, hogy a titkosszolgálatok sem értenek hozzá. Simán ep-képviselő lehetett az a KGBéla, aki a mentelmi joga és az ártatlanság vélelme mögé bújhat annak ellenére, hogy utólag annyi infót összegyűjtöttek róla, hogy talán már pert is indítottak ellene. Az összjáték tényleg folyik. A görögök az egyik határukon beengedték az illegális migránsokat és rázúdították őket a Balkánra. A határvédelemre totálisan felkészületlen kormányzat ugyanezt a négyszázezer migránst tehetetlenül átengedte a schengeni határszakaszunkon és az osztrákokon keresztül rázúdította a németekre. Az osztrákok meg a németek is késve zárták le a keletei határaikat, és ezt mi sem tettük meg idejében, csak a tatárjárás, akarom mondani a migránsdúlás után.
Göran Persson: "Svédország meg fog változni!" Ekkor kezdődött a muszlim betelepítés és a svéd miniszterelnök nyilatkozta akkor ezt. Ehhez persze azt kellene tudnod, hogy sosem változott. A svédeké a finneké és a természeté volt. Ezt nem tudom elmagyarázni. Ezt csak az tudja, aki ott élt. Sajnálom!
Erre válaszolok, de #282-höz kapcsolódik, amit törölhetnek. Ez a link azt mutatja, hogy vannak választók, akik ilyen gondolatokra fogékonyak. Ha a gátlástalan hatalom helyében lennék, akkor burkolt szalonzsidózást folytatnék (sorosoznék) és ha váratlanul duális erőtérbe kerülnék, akkor talán még a cigánykártyát is kijátszanám, mint Orbán doktor Miskolcon. A királyi rádiót meg telesiránkoznám azzal, hogy eltűnt a jobbik hajdani cigányellenessége és antiszemtizmusa, de az állampárt tárt karokkal várja őket. Nagy szerencsénk, hogy nem ilyen gátlástalan kormányunk van. Nem is lehet, hiszen a hatalom koalíciójában ott van a bigott kdnp, amelyiknek a keresztényi szeretet a hívószava. Ők azt sem tűrték el, hogy Vásárhelyen egy katolikus ellen piszkos, keresztényüldöző kampány folyjék.
Nézd, én nyilván nem értek hozzá, de azért kicsit többre tartom nemcsak a magyar, hanem az európai országok titkosszolgálatait és kormámyait is. Tehát szerintem ez egy összjáték, ahol is mi besokalltunk. Megjegyzem jogosan. Stratéga vagyok, tehát nem tudok röviden gondolkozni. Nem tagadom, hogy szeretek napizni, de összahasonlítatlanul jobban gondolkodom hosszú távon. :)
Szerencsésnek tartom, hogy annyi információd sincs mint a Németh Szilárdnak! A jövőben sem legyen, mert nem arra használnád , amit az ilyen információ jelent! Ha nem tudsz semmit, akkor másoktól se várjad el! Ha meg tudsz titkosszolgálati adatokat azzal nem lehet visszaélni,még neked sem!
"Történt már veled olyan, tudod, mint ahogyan egyébként minden ember gondolkodik, hogy valakivel egy bizonyos kérdésben maximálisan egytértesz? :)" Persze. Mindketten valószinűleg Teljes mértékben egyetértünk azon hogy Szanyi úr NEM KOMPLETT. :). Legalábbis remélem. És például Orbán úrral is teljes mértékben egyetértek ahogy már lent is kifejtettem. Na jó 95%-ban. mármint a 2015-s ENSZ-nek írt nyilatkozatával. A Mostani Kormány propagandával nem. Abban is hogy az illegális bevándorlást meg kell szüntetni. Abban mondjuk nem hogy szerintem minden párt kivéve a Fideszt illegális bevándorlókat szeretne és csak a FIDESZ tudd megvédeni bennünket. Ahogy azt is valószinűleg másképp látom, hogy a Fidesz mire használja a mostani retorikáját és mik a cééljai vele. Szerinted az ország védelme szerintem sima hatalomban maradás bármi áron ( beleértve temérdek hazugságot, lejárató kampányt és persze hatalmi és jogi visszaéléseket.
Felfedték Orbán titkos tervét, amivel ismét kétharmados gyõzelmet arathat
Ugrás a cikkhez