Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 07:04

Feladta magát Sztojka Iván  

Monjátok hogy gonosz vagyok, de remélem hogy megismeri a gumibot érintését. link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tokos. 2009. 02. 13. 16:34
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
Most még. Aztán jövőre nekem már kevesebb, mint neked. Persze nem faji alapon.
pampa 2009. 02. 13. 16:28
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
"Tűzifa, villany, víz, megélhetés. Ez érdekli a cigányokat" - fűzte hozzá.
Kovács András Hajdú-Bihar megyei cigányvajda megerősítette: ők maguk is elítélik, kirekesztik a bűnözőket.

Ugyanakkor a legnagyobb problémának azt nevezte, hogy nincs munkája a cigányságnak, s amíg munka nincs, "lesz verekedés, lopás".

Ezt egy komoly roma vezető mondta:

Ő mondta: nincs cigány bűnözés.
Ő mondta: nincs munkájuk a romáknak
Ő mondta: addig még nem lesz munkájuk,addig lesz lopás....

????
link
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 16:24
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
erre mondta azt valaki az egyik internetes fórumon, hogy

"Magyarországon államilag támogatott cigánytenyésztés fojik"

Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 16:19
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
H a észreveszed már nem a cigánykérdésről volt szó, ezért nem őket hibáztatom, megszólítottak, válaszolok.
Én már nem veszek fel semmit, ez is tény.
És az is hogy egy olyan kisebbség (egyenlőre) részesül legmagasabb részben az állami segélyezésből akik semmit nem is tesznek azért hogy ne kelljen kapniuk, tudom munkahelyeket kell teremteni, és nem veszik fel őket dolgozni, nem tudom de ilyen sztojka féléknek milyen munkahelyet kéne teremteni hogy el is fogadja.
Abban igazad van, hogy nem kell általánosítani, de sajnos egy pozitív példát sem tudunk arra, hogy azt lehessen mondani, hogy nem az állam nyakán élnek. Családi pótlék, hát ma Magyarországon nem tudom, hogy hány ember vesz még fel családi pótlékot egy-két gyereknél többre, de ha megin elővesszük a kisebbséget megint lesz egy komoly százalék akik azért csinálnak gyereket, hogy az állami támogatásból felneveljék, iskolába nem járatják, majd ha felnőnek azok is tudjanak folyamodni a segélyekért, bocs nem általánosítok de ezek sajnos sajnos tények. És már azért is bocs, de a saját hazámban miért is nem mondhatom ki hogy a cigányságról beszélek, mert jön az ombutsman és azt mondja hogy ejnye bejnye, de mikor a cigányok lopnak, csalnak most már gyilkolnak is akkor ki fog engem megvédeni.
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 16:13
Előzmény: #55  pampa
Büntetőtörvénykönyv drasztikus szigorítása kell, s az olyan ügyekben, mint a veszprémi is, példás büntetés. Nem egy-két év, hanem 50 év vagy tényleges életfogyt. összezárva Magda Marinkóval egy cellába.
Ebből tanul a többi is. A szadesz agyonkényeztette őket, az a bajuk.
pampa 2009. 02. 13. 16:08
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
Nekem nem fizetnek ilyenért,bizonyára van aki ezért pénzt kap.

Elolvastam a kihallgatás utáni nyilatkozatot és teljesen felháborított! Nem tehetek róla de nem tudok átsiklani ekkora hazugságok fölött.
"Nem látott nem hallot semmit."..

Egy isemrősömet meglopták 12 -en tettenérte őket és kérte,hogy menjenek el.Nem tették inkább agresszíven visszatámadták. Rendőrt hívott és a gyors reagálásnak köszönhetően mindet tettenérték. A jegyzőköny felvétele során azt hazudták,hogy a tulajdonos nem szólt nekik,hogy menjenek el és "tőrbecsalta" őket.Természetesen mindenki egyedül ment oda,így a csoportosan elkövetett szóba sem jöhetett...
És lassan kezdett lincshangulat kialakulni,még szerencse,hogy az egyik rendőr nagyon határozott volt és megfékezte az indulatokat.
A végeredmény jegyző által kiszabott írásbeli figyelmeztetés lett.
Ezért általánosítanak az emberek,mert még annyi betyárbecsület sincs bennük ha már lebuknak,hogy a tetteikért vállalják a felelősséget.

Sajnos annyira minimális a pozitív tapasztalatom velük kapcsolatban,és a negatív annyira hosszúra nyúlna.... nehéz így nem általánosítani.
De ennek ellenére nem állítom azt hogy mindeki,csak azt hogy a népcsoport jelentős része nem a törvények és a társadalmi együttélési normák szerint él.
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:55
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
segély az jár, nem?
faji hovatartozástól függetlenül.
a családi pótlék is jár, szintén faji hovatartozás nélkül, alanyi jogon.
te felveszed?
mert én igen.
rajtam kívül, gondolom senki nem él ezzel a jogával.............
TrendMan 2009. 02. 13. 15:50
Az adózási kérdésről:
1) Nem tudom, hogy milyen az adófizetési morál, de az APEH idén felülteljesített.
2) Viszont miért is fizetne valaki szívesen adót egy olyan kormányzatnak, amelyben nincs bizodalma ?
Minek sok pénzt befizetni egy kasszába, ahol azt majd ésszerűtlenül elverik vagy korrupt politikusok döntései alapján használják fel ?
Ha létezne egy közép-hosszútávú terv az ország fejlesztésére, akkor annak keretében jól fel lehetne használni az adóbevételeket is.
Így most az az általános érzés, hogy ezt a pénzt lehúzzuk a WC-n.

Ez a válság (a világválság és az ország válsága is!) bizalmi válság.
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:48
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
ezen az oldalon nem nehéz ilyen cikkeket találni, ez csak erről szól.
Amikor ne adj isten lezuhan egy repülőgép, másnap, csak ilyen jellegű hírekkel van tele a média.
ekkor kap az ember a fejéhez, hogy jézusom, ennyi repülőgép zuhan le naponta, holott.............
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:45
Előzmény: #45  pampa
általánosítani akkor sem lehet..........
Pampa!

Erős a gyanúm, hogy te valahonnan fizetést kapsz ezért, és csak megélhetési szélsőséges vagy!
Előzmény: #47  TrendMan
mielőtt lenyelsz keresztben, én nem vasazom.........
fizetek adót, nem keveset..........
az államcsődről is a a cigányok tehetnek, nem rossz, ezt nem tudtam...........
TrendMan 2009. 02. 13. 15:44
Én minket sajnálom.
Mert sokszor nekem is az az érzésem, hogy a jogszolgáltatásnak is csak a látszata van meg.
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:42
sajnállak, de komolyan..........
pampa 2009. 02. 13. 15:40
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Ennyire hülyének nézik a rendőrséget és minket? „Nem látott semmit és nem is tud semmit..”,de mindenben együtt akar működni a rendőrséggel.. Ezen kijelentése majdnem annyira vérlázító mint amit csináltak azon az éjszakán. És még van valaki aki kikéri magának a népcsoport körül kialakult általánosítást. Nem hiába kapta a szlengben a negatív minősítést jelentő előtagot a nép csoportjuk neve. Lehet,hogy 72 óra leteltével már szabadlábon védekezhet.
Tényleg igaz az,hogy Magyarországon nem igazságszolgáltatás hanem csak jogszolgáltatás van.
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:39
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Bocs de ha ebben az országban mindenki fizetne valamennyit ami ugye a semminél sokkal több, és nem csak az állami támogatást (csocpol, szocj.) rakná zsebre, akkor ugyi már lehet nem járnánk az államcsőd közelébe, és óriási különbség, hogy abból amit megtermelsz fizetsz valamit, mint abból amit ellopsz nem fizetsz semmit, sőt még az állam segít is.
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:17
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Csak jelentkeztem, nem fogtak rám fegyvert... :)
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:16
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Há én is erről beszélek, nem valamennyi adót fizetek, hanem amennyit a jogszabályok előírnak. Valamennyi adót az tud fizetni, akinek vannak cash bevételei is, nekem sosem voltak... :)
Törölt felhasználó 2009. 02. 13. 15:15
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
akkor jogosan tartod fent a kezed!!!

Topik gazda

krizinger
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek