Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 15:03

Fekete Pákó  

Bejött tegnap este a multikulti az RTL Klubon, az Esti Showder kiemelkedő közönségarány mellett győzte le a standard összehasonlításokban a vele szemben futó TV2-es filmet. Fekete Pákó szerepeltetésével eddig még soha nem nyúlt mellé az RTL, kíváncsian várjuk mikor jelentkezik saját műsorral az egyre tágabb szókinccsel rendelkező "gigasztár".
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 17:20
Nem vagyok speciel egy ÉNEKES MADÁR, de ennyi hangom nekem is van.

Ami a zenei érzéket jelenti, az igen. Úgy mozog a szinpadon, mint egy vérbeli afrikai.

Az, hogy kedeveli a szőke DIDI-ket - szerintem ez is a vérében van. Laktam még kollégista koromban egy szobában afrikaiakkal. Volt egy néhány aki betolta a tudat alá az iszlámot, s nagykanállal habzsolta az életet.

Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 14:44
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
Csak azt a hamis hangját tudnám felejteni a srácnak.
Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 12:23
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
Komolyan ilyesztő a szitu. Én jót röhögök a Pákon, tehetségesnek tartom létezés tehnikailag. Azonban ha a lányom (szép szőke, de ravasz tipus) megjelenne egy ilyen fickóval, akkor kérem agyon űtném. ( a szerecsent) Pedig nálam nagyobb humánumot régen láttak a sváb-hegyen.
opposition2002 2005. 12. 05. 12:16
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
Amilyen irányba halad ma a közélet színvonala, szerintem megérjük, hogy Pákó országgyűlési képviselő lesz. Eléneklehetné Szilinek is, hogy addide a dididet az abyád úristenit.
Vagy ki lehetne nevezni pénzügyminiszternek, Győzikét meg gazdasági miniszternek, Hozzájuk képest még az áht helyztete sem lenne olyan sötét...
Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 12:06
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
úgy is írhattad volna a csajoknak, hogy "csekkoljátok le a japán gyertyámat!" :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 11:57
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
Nem kell az egyenlítőig szaladni hölgyeim, a cerka méret nem rassz-specifikus... :-)) ( Az Ecotopicban vagyok!!! :-)
Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 09:13
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Csak egy mázlista k*csög. Irigyelem hogy tehetség nélkül is sikeres lett.
Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 09:11
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
link

"Az elmúlt hét folyamán lapunknál tizenegy feldühödött nô jelentkezett, akik azt állították, hogy gyereket szültek az énekestôl, s hogy a kicsikkel egyáltalán nem foglalkozik Pákó. Ha ennek a fele igaz, már akkor is nyithat egy mini-óvodát."

:)))
Törölt felhasználó 2005. 12. 05. 00:06
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
"Imádja a didiket ez tuti, de most is egy gyönyörű szőkének udvarol, és szerelmes... " ha ha
hát nem tudom pákó biztos nagyon szerelmes ezzel együtt múlt héten egy nem gyönyörű nem szőkét ölelgetett serényen egy késdobáló csocsózó helyen.
tko_ 2005. 12. 03. 21:45
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
Szerintem ha valaki saját magát fényezi, mint Fekete Dákó, akkor azt el kell osztani legalább 3-al :)

Egyébként nem tudom, hogy sok magyar csaj miért van úgy oda a néger srácokért.

Azért mert mondjuk 4-5 centivel potenciálisan nagyobb a ceruzája ?(aztán lehet, hogy mégsem ez ruhán keresztül úgysem látszik) Azért az is számít, hogy a cerkával hogy írod le a neved :)

Amúgy ez milyen topic itt?
Pákó is tőzsdézik? :)))

Törölt felhasználó 2005. 12. 03. 21:10
Előzmény: #64  spade
Oké. Bocsi.
Törölt felhasználó 2005. 12. 03. 20:13
Előzmény: #64  spade
Spade! Te egy vén szatír vagy!!!

:)
spade 2005. 12. 03. 20:07
Eszter79 ,

Engem csak az érdekelne láttad-e a sárga egyszerhasználatosát amit a Fábry müsorban használt ? :)
A didiket magam is magyon simádom, merem állitani legalább úgy mint Pákó :))
Hát nem fantasztikus?!
Puszi Neked is....
Törölt felhasználó 2005. 12. 03. 20:01
Jó tudni, hogy egy valaki biztosan van ebben az országban, aki boldogan él...:/

Lehet, hogy magát adja... de ez nem fér bele bizonyos társadalmi normákba. Persze mindenki azért rajong, akiért akar.:) Legalább Pákó egy olyan ember, aki őszintén magát adja, nem alakoskodik... és kimutatja az érzéseit. - ki tuja már, mi a jó...?:)
Törölt felhasználó 2005. 12. 03. 19:45
Sziasztok!

Én csak azért írok ezen a fórumon, hogy közöljem mindenkivel, aki ezt olvassa, hogy Fekete Pákó ugyan egy kissé őrült, de nagyon is magát adja és imádni való pasi...

Imádja a didiket ez tuti, de most is egy gyönyörű szőkének udvarol, és szerelmes...

Hát nem fantasztikus?!

Szerintem az! Örülök neki, pedig már egy hónapja nem is beszélgettem vele és nyáron találkoztunk utoljára, de nagyon pozitív a véleményem róla...

Puszi Nektek...

egyébként Oludayo Lapite pákó tisztes neve
Törölt felhasználó 2005. 11. 20. 20:54
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
>:)))
Törölt felhasználó 2005. 11. 20. 20:50
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
jajj, a másik atomtudós... :) arról is jó későn értesültem, így nem tudtam elmenni 1 koncertjére sem :) (volt neki?) 1x csak néztem, mi ez a (számomra) érthetetlen paródia Gálvölgyitől a tengeri malacról. aztán kiderült, hát létetzk 1 bizonyos Uhrin Benedek, akit parodizált :)))))) akkor mostmár értem, a Kabátok közt miért olyan populáris... hát ja Gauss nagy koponya volt, tudta miért lényeges a kiugró "teljesítmény" - korunk nagy médiacézára lehetett volna, majd bekerül a Deutscharikumba :)
Törölt felhasználó 2005. 11. 20. 20:42
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
Ezen kívül annyira emlékszem a szövegből, hogy: Én a didit oda nem adom...

És itt filmszakadás.:)))

Sztem Pákó olyan, mint Benedek bácsi... "Ejnye-bejnye Rebeka...meg ne tudja nagymama...">:) Annyira rossz, hogy már jó!:)
Törölt felhasználó 2005. 11. 20. 20:24
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
Forrasztó Pákó = flambírozott pangalactic gargleblaster (mondjuk én az égő alkoholban sohase értettem, mire jó az, hogyha kiégetem belőle a szeszt, akkor csak a többi összetevő marad... na ilyen ez a Pákó gyerek is. Ha csak részegen lehet hallgatni, de akkor meg úgyis mindegy, mi megy,akkor ki hallgatja?) Vmi paródiát 1x sztem láttam róla, de az is lehet, hogy az ő maga volt :)))))) Ez a didis ismerős vhonnan... hogy van tovább? Vki idecsemegézne néhány dalszöveget a köz okulására? Nehogy lemaradjunk a XIX. sz. Adyjáról (vagy inkább Szabolcskájáról :) úgyis úgy bírták 1mást Adyval)
Törölt felhasználó 2005. 11. 20. 14:49
Előzmény: #53  Knight Tyris
Amennyit arp beírt a hétvégén... abból arra gyanakszom... hogy nem az egyszerhasználatosra esett a választás...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 11. 20. 12:40
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Szerintem, a legjobban eladható termék. Ez kell, ezt kell árulni. A piac dolga az itélet, nem a miénk.
Törölt felhasználó 2005. 11. 19. 00:41
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
Ja, ez a forum is kezd olyan lenni, mint a tozsdeforum forumja...
Cseszegetitek egymast, a tozsde meg ugyis megy magatol ...
Törölt felhasználó 2005. 11. 19. 00:21
Előzmény: #53  Knight Tyris
Oh... Hát attól tartok a másik topikban a nap idegösszeomlását követtem el...:) Szóval ez mindenképpen bíztató...:)))
Knight Tyris 2005. 11. 19. 00:17
Előzmény: #52  Knight Tyris
vál-a-sztással
Knight Tyris 2005. 11. 19. 00:15
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
:o) Hát ezzel a válsztással elkövetted a nap poénját! :o)

Bár azt hiszem a felsőbb szervek utasítására házon belül titkosítani fogják az eredményeket vagy száz évre, ahogy az lenni szokott, egy-egy kényesebb kérdésben. :o) :o) :o) :o)
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 21:17
Pákó,elmegy sajnos a mai piacon,de nem zene,amit ő csinál,és még magyarul sem tud igazán.
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 20:56
Előzmény: #49  Törölt felhasználó

Ez a csávó, vmi zenész... olyan nagysikerű slágereket írt, mint: Add ide a didit, a didit add ide...:) Nagggyon részegen tök jó zene...:)
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 20:45
Én még soha nem hallottam a nevét, egyáltalán ki eszi és veszi a "lemezeit"? Gusztustalan, rondaröhejű, exhibícionista pasi. Azt mondják, hogy a feketéknek nem kell az ARP által említett sárga izé, ami nem tudom, hogy mi..
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 20:12
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
választás csak 2006-ban lesz, a másik választás meg nem való oda
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 20:09
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
ha ez így van, akkor biztos a tescoban vette...
megint nem láttam a showdert, max. az 5%-át láttam basszus, így Fábry nekem még tudna újat mondani... ez a Pákó vki ki is tulajdonképpen?
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 19:44
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
arp! Azért remélem majd a választásról is beszámolsz Bobo bácsi szalonjában...>:)))

Köszi buxi!;)
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 18:50
Előzmény: #44  matgab
Szia Matgab!
Fábryt általában megnézem én is,- arról szól, ami: sóder . Nem több, nem kevesebb, s a műfajában kiemelkedő.Amit tegnap láttam, az nekem egy életre szól:-)))) , de elvette a kedvem a tévénézéstől, így inkább J. Hellert olvastam utána.
(Mellesleg azért nem vettem hamarabb észre a beírásod, mert az "Öreg" -nek írtam levelet (Te még emléxel rá?)
matgab 2005. 11. 18. 18:29
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
tancs bácsi!
Már régen csak ilyenre van a tömegnek igénye!
Megjegyzem a Fábryt én is szoktam nézni néha, mert az jó, bár kezd egy kicsit sablonossá válni...
Viszont utána jó műsor van:
Házon kivül aztán meg vad csajok (az új kedvenc!:))
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 17:52
Előzmény: #38  spade
Sziasztok!
Egyszer -régebben - már írtam a fórumban, hogy el kellett olvasnom " némi" Berkesit, hogy utálhassam,- nos így néztem én meg az este a sokak által emlegetett "giga" sztárt. A giga itt elírás, bár a gége sem jobb helyette....
Szóval egy kérdésem van: Gyerekek minek néznek itt bennünket???? Vagy én tévedek, s erre van valóságos igény?
spade 2005. 11. 18. 17:52
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
jó szórakozást, mit néztek meg amúgy?
Törölt felhasználó 2005. 11. 18. 17:50
Előzmény: #40  spade
beszéltek - egyébként Fábry nem homi, hanem sajnos alkoholista.

Na léptem vár az asszony valami színházat szervezett. Jó hétvégét, majd bullshitelek.

:o))

Topik gazda

buxer -
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek