Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Miért? Mert félek hogy kimaradok! És annyira hogy még TL101-et is kaptam 10x tőkeáttéttel ..., 30 percig nem voltam gép előtt ... :-) De 49%-ban abban is hogy elértük a tetőt. És 50% hogy kimaradok. :-)
Tudod én még hozzátenném, hogy ne is a "gyors meglátást" közölje. Szuper elemző pró vagy kontra. Egyébként nagy mosoly Neked a Commerz tényleg nem felfedezett aranytojást tojó tyúk. :)
Örülök a jó eredménynek. Ritkán írok, de mivel én is hajnali kelő vagyok, mindig a Te írásod olvasásával kezdem a napot. A szokásos ébredés utáni rutin: kávé, cigi, Nedden.
Pakk , írsz még az OTP topikba? -nem követem mert a Commerz sokkal jövedelmezőbb a banki papírjaimban. De látod itt pár perc alatt kapsz egy halom elismerést! Míg OTP topikban..... Ollé! Csak így tovább, erősíts csak minket! :)
Megértem Beze kollegát! Szálljon ki ha tud vételi áron és be kell állítani feltételes vételi megbízást. Ja, hogy ez mikor legyen arra nézzük egymás elemzését majd vonjunk átlagot. Elnézést Farkasfű! -de szerintem érted:) Nem egy indikátor vagy elemző véleménye kell. Mindig nézzünk megerősítésnek többet. Jó lehet az a Wizzair , de most éppen nem ezt mutatja a képlet.
Azt figyeltem meg, hogy az Erste vagy akárki árjegyzője sem hüle. Ha valamit vesznek ott eltolják az árakat. Vagy eljátsszák a lassúságot. --->igen sok kárt okozva és bosszantó is.
én ezustot tartom. de tapasztalatom szerint az ezust certi arara nincs hatassal a mi adás-vételunk, max akkor, ha 20k feletti az eladas es nincs aki a piacon felszivja az erstetol, akkor kiall a jegyzo, de az arfolyamra nincs hatassal.
Kedves Kollégák! Gyors meglátásaim: - arany long (2800-2900-ig) - ezüst nagyon erős long nekem - otp (lassacskán egy kisebb rotyi, aztán osztihírekre long - 25) - richter long Köszönöm a figyelmet! :))
Törölt felhasználó2025. 01. 21. 15:48
OK, ezüst átlépte az általam megállapított 30,6 szintet. Lehet mindjárt beleveszek. Eszköz tl 26 mennyiség most elsőre 9 M Ft . Ha veszek az a certifikát árában hatással lehet, így 1, beszálljunk? Pakk, FF, Nem sorolom tovább 2, Ha beszállok a fenti összeggel akkor tegyétek előttem, mert felhúzom az árfolyamot . Várom a visszajelzéseket! Nyilván 17.00 óra után nem lesz már mérvadó és érvényes a felhívásom!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)