Ahogy nõ a verseny a lakásfejlesztõk között, úgy értékelõdhet fel az értékesíthetõség szempontjából a lakáshoz tartozó extra szolgáltatások szerepe. Ezekre a vásárlóknak egyébként is érdemes figyelnie, mivel az adott otthon
Igen, csak a fogyasztói társadalomban nem a fogyasztó határozza meg mire van igénye, hanem az eladó, azzal, hogy ez van. Te meg megveszed, mert nincs más. Ennyi.
Ami ALAP kellene hogy legyen egy új lakásnál, az az, hogy hangszigetelt. 2016. decemberében beköltözött új építésű lakás esetében a következők a nagyon rossz tapasztalataim: A hálószobában, nappaliban hallom, hogy mit beszélnek normál hangon a szomszéd lakásban. A felettem lévő lakásban pedig bármit csinál szintén lehallani. Ez főként zavaró, ha éjfélkor még tevékenykedik és reggel 5 órakor már tornázik rendszeresen a lakásban. Éjszaka 3-kor felültem az ágyban, mert azt hittem, hogy a hálószobában
van valaki, holott csak a felettem lakó ügyködött valamit. A lakás terasza pedig ne a szomszédos lakás hálószobájának az ablaka mellett legyen közvetlenül, ráadásul úgy, hogy ránéz.... Nem vagyunk egyformák és mindenkinek más a napirendje. Egymás mellett kell élnünk, de a lakások élhetetlenek. Olyan lakásokat kellene TERVEZNI és KIVITELEZNI alapból, amelyek élhetők. Utána jöhetnek az extrák.
Ezek azok az extrák, amik teljesen megváltoztatják, amit eddig a lakásokról gondoltál!
Ugrás a cikkhez