Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 09:41

Ez már több a SOKK-nál !  

Na Helló mindenkinek !

Mielőtt még valakinek szándékában állna rámnyomni a "jelzést a moderátornak", vagy esetleg lenácizna valaki, a félreértések elkerülése végett csak egy most aktuális történetet szeretnék bemutatni kedves fórumozó társaimnak , illetve mások véleménye érdekelne valamint hasonló esetek ha tud valaki valamit.

Tudomásomra jutott, hogy lakhelyemen ( Eger ) épül egy 800 lakásos lakópark egy kertvárosi részen.

Nos ezzel nincs is gond......

várható lakosság a lakóparkban 3000-4000 fő.

Mikor viszont meghallottam hogy a "betelepülő" lakosság várhatóan 70-80 % Izraeli bevándorló lesz, azért elgondolkodtatott egy kicsit.......

Igen ! Ez egy Zsidó lakópark lesz , amit így is reklámoznak mifelénk. A 70-80 % betelepültön kívül is csak zsidó vallásúaknak készül, külön uszodával meg minden fullos extrával.

Ha a város lakosságát nézem, (70000- 80000 ) fő, arányaiban mérve is érthető hogy a város lakosságában nagy felháborodást váltott ki az ügy.

Tudomásom szerint a kivitelezők ugyan azok, akik nem rég az Agria Parkot átadták. Persze a földterületet gondolom a helyi önkormányzat játszotta át..... ( MSZP )

Nos emésztgetnem kell még a dolgot, nem tudom milyen következtetést vonjak le ebből, de nekem úgy tőnik eladják Egert is mint ahogy mindent, na meg egy pártnak nagyon kell a szavazóbázis................

Nem szeretnék senkivel vitába keveredni, mindössze logikusan megközelíteni ezt a dolgot, meg ami mögötte állhat !

Üdv !

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:51
Előzmény: #177  exmnbs1
vagy zsidó..., ami persze nem baj!

csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi kommentet olvasott el előtte, mielőtt megfogalmazta a világraszóló mondandóját!

ilyen az igazi szánalmas ember!

na én léptem ebből a topikból, mert széthordták...
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:51
Előzmény: #173  Törölt felhasználó
Nincs mire irígykednem.
Mi is építkeztünk csak máshol...:))
Szebb helyen...
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:50
Előzmény: #169  Törölt felhasználó
Figyelek. És a következőt látom:
Előálltál egy roppant hiteles személyiségtől (Neve? Hátha nekünk is hiteles a forrás.. Persze ez nyilván nem mehet egy anonim fórumon,de innét kezdve hivatkozni sem illendőrá. btw.) továbbá 18 darab sarki kofától származó pletykával,amire ráugrott még néhány antiszemita fórumozó, és "normálisan" megbeszélve már a kézlevágásnál és a gettósításnál jártunk. Persze nem te írtad. Te csak egyetértettél. Ja bocs, nem mindennel, csak a nagy részével.
Ezek után mit is vársz el pontosan, és milyen alapon?
exmnbs1 2008. 05. 20. 16:49
Előzmény: #176  Törölt felhasználó
Guda liberális, van ilyen
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:48
Eddig tartott az értelem!
Elég hamar megtalálták az okos emberek!

Gratula főleg Neked Gudakes1! Te csak szétbombázni jársz márhová is?

Annyira szánalmas egynémelyik ember...
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:42
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
nem értelek. Pl. az USA tele van drága egyetemekkel, ahová a szegények max. ösztöndíjjal juthatnak be. btw. nem hiszem, hogy ha mondjuk vmelyik "szélsőséges nézetű" a gyerekét be akarja iratni egy ilyenbe, és leszurkol az alapítványnak egy szép kis összeget, akkor visszautasítanák...

tudod pénz beszél...

(én ezért tartok hülyeségnek faji alapon szerveződő dolgokat ill. az ezekről szóló összeesküvés-elméleteket... még ha azt mondanánk, hogy a "gazdagok" sok mindent kontrollálnak, abban volna is vmi...)

amúgy tények hiányában nem érdeemes bármit is felhozni, nem azért, mert kényes téma lenne... eddig a homályos utalásokon túl soha senki nem hozott semmi konkrétumot. ilyen dolgokkal jönnek, hogy pl. egy 1933-as tv. szerint 10 évi börtön jár azoknak az USA-ban akik nem szolgáltastják be az aranyukat.... persze nuku hivatkozás vagy bármi konkrétum... én meg azt mondom, az SZJA tv. kimondja, hogy mindenki nekem köteles befizetni az adóját :)
nem tudom, hogy lehetne komolyan venni az ilyeneket... persze hogy nincs az ilyen blikkfangos kis áldokukban semmi konkrétum, max. "álkonkrétum" (10 év dutyi, USA, 1933, arany stb.), hiszen épp arra elég mind, hogy azokat, akik HINNI AKARNAK benne, tényekkel "lássa el", meg "beoltsa" a hülyéket. A szkeptikus emberek eleve nem célcsoport. Ki van ez találva marketing szempontból. Ha olyan k..ra érdekes és fontos dolgok lennének ezek (márpedig azok lennének, ha igazak lennének), akkor nem ilyen gyenge lábakon állna az egész. Szócval: különleges (horderejű) kijelentések különleges bizonyítékokat igényelnek. De itt még "normál" bizonyítékok sincsenek. Bizonyos eseményeket meg könnyű "egy gondolatláncra" felfűzni, de akkor is maradnak olyanok, amik ezeknek ellent mondanak, stb. A term. tudományokban az ilyet hívják falzifikációnak.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:41
provokácio:)))
ez nagyon megy:)))))
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:34
Előzmény: #169  Törölt felhasználó
Na és? :DDDD

Irigy vagy, hogy neked nem lesz ott lakásod abban a lakóparkban....
Szánalmasok vagytok ti "magyarok"!
exmnbs1 2008. 05. 20. 16:31
Előzmény: #171  Törölt felhasználó
Ezek izraeli iskolák?

Kérdés, hogy mekkora is az a telep hány gyerekkel. Ha nem túl nagy, bizony lehet vegyesiskola.

Az osztrák, francia, amerikai iskolába is járnak magyar gyerekek
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:23
Előzmény: #167  exmnbs1
Ex

Jó iskola?hahaha
amit a te gyereked nem használhat....
nézz már körül pl zuglóban van ott is egy ilyen jó középiskola....
vagy nézz körül svábhegyen ahol fegyveres őrök örzik ovodás gyerekeiket,ahová a tiéd soha nem járhat....
ez az igazi szegregácio.....
Broker még 1szer:ezt a témát még csak feldobnod sem szabadott volna 1 ilyen forumon....
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:21
Előzmény: #143  Törölt felhasználó
mit hőzöngsz itt, he? :)
nem nézed a legautentikusabb történelmi dokumentációk gyűjteményét, angolszász rövidítéssel a YOUTUBE-ot? :)
tele van ezekkel a bizonyítékokkal! hamarosan előkerülnek azok a doksik is, amik bizonyítják, hogy Hari Seldon létezett, Izsák Aszimov (beszédes név!!!!!) zsidó szabadkőműves álnéven írta rettenetes esszéit arról, hogy ha A. Hitler hatalomra kerül, akkor 100% hogy kirobban a 2. vh., elég lesz a keresztyény Neville Chamberlaint félreállítani, és a posztot W. H. Churchill szintén zsidó szabadkőművessel kell betöltetni... aztán a többi meg már magától ment, elég a zsidó szabadkőműves Hirohito császárra és zsidó szabadkőműves vezérkarára gondolni... jól kitervelték, no. Persze előtte az arisztokráciával is le kellett számolni, mint azt a 7szilvafás nemesek is kifejtették, ami benne is van abban a Cion bölcsei micsodában... ők bérelték fel Nostradamust is, hogy megjósolja nekik a jövőt, és beleavatkozzanak... a hamarosan megjelenő "0vi bácsi tanításai nem csak óvodásoknak" műben minderről lehull a lepel, és akkor végre levághatjuk a zsidó szabadkőműves Antikrisztus mind a 10 (2? ... 7?) fejét. ... vagy vmi ilyesmi :)
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:20
Előzmény: #165  Törölt felhasználó
Figyeljél légyszives-
1- Több forrásból hallottam mivel az emberek erről beszélnek.
2-olyantól is akinek nagyon jó kapcsolatai vannak a helyi üzleti körökben.
Sőt ! Nekem is ő mesélte !
Ő pedig elég hiteles személyiség számomra.
Úgyhogy ennyi, de nem kívánok értelmetlen vitákba folyni. Ha eddig viszonylag normálisan beszéltük a témát, ezek után is úgy fogjuk.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:17
Előzmény: #164  Törölt felhasználó
nemcsak, hogy ők lesznek a lakók, hanem ők is építik? ez már tényleg szemétség.
exmnbs1 2008. 05. 20. 16:17
Előzmény: #164  Törölt felhasználó
TrogerBroker, engem nem győztél meg, hogy sokan odatelepülnek majd, de ha igen, akkor lesz jó infrastruktúra, jó iskola is a környéken, ezekről is számolj be
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:16
Előzmény: #162  Törölt felhasználó
remélem téged is beengednek (hogyan tudnának máshogy átverni). légy résen ott az egri végeken.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:14
Előzmény: #159  Törölt felhasználó
"Annyit tudok hogy Zsidóknak épül és hogy Jönnek sokan Izraelből is. Ez majd kiderül pontosan mikor készvan és be is települtek."

Gratulálok! Nem semmi "ennyi" ismerettel így telerinyálni a fórumot. Mi van ha még tudsz is valami kézzelfoghatót? Gárdafelvonulást szervezel, vagy sörözőben felbátorodva egyből lincselni indultok a legközelebbi zsinagógához?!

Remélem mikor elkészül a projekt egyesével végiglátogatod az összes lakót aztán a hiteles(?!) adataidból készül statisztikát legalább ekkora vehemenciával közzéteszed!
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:13
Előzmény: #162  Törölt felhasználó
ja és a lakópark kivitelezői is ők elméletileg, de ennek utána fogok még nézni.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:12
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
Nem arról van szó kit sajnálsz és kit nem, hanem hogy mi a társadalom (önző) érdeke.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:12
Előzmény: #158  Törölt felhasználó
Érdekes írás vasp !
Most el kell mennem majd később utánaolvasok.
mindenesetre akik nemrég átadták az egri plázát ( Agria Park ), tudomásom szerint ott is megvannak az izraeli szálak.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 16:03
Előzmény: #151  exmnbs1
Ex!

Igen azokat ismerjük! És tapasztaljuk is! Szerinted miből alakul ki a sztereotípia? Véletlen? Azokat a romákat én is sajnálom, akik szorgos-dolgos tehetséges emberek és a roma mivoltuk miatt kerülnek hátrányos helyzetbe!

De hangsúlyozom, hogy a többségük nem ilyen ember!

Topik gazda

TrogerBroker
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek