Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 09:41

Ez már több a SOKK-nál !  

Na Helló mindenkinek !

Mielőtt még valakinek szándékában állna rámnyomni a "jelzést a moderátornak", vagy esetleg lenácizna valaki, a félreértések elkerülése végett csak egy most aktuális történetet szeretnék bemutatni kedves fórumozó társaimnak , illetve mások véleménye érdekelne valamint hasonló esetek ha tud valaki valamit.

Tudomásomra jutott, hogy lakhelyemen ( Eger ) épül egy 800 lakásos lakópark egy kertvárosi részen.

Nos ezzel nincs is gond......

várható lakosság a lakóparkban 3000-4000 fő.

Mikor viszont meghallottam hogy a "betelepülő" lakosság várhatóan 70-80 % Izraeli bevándorló lesz, azért elgondolkodtatott egy kicsit.......

Igen ! Ez egy Zsidó lakópark lesz , amit így is reklámoznak mifelénk. A 70-80 % betelepültön kívül is csak zsidó vallásúaknak készül, külön uszodával meg minden fullos extrával.

Ha a város lakosságát nézem, (70000- 80000 ) fő, arányaiban mérve is érthető hogy a város lakosságában nagy felháborodást váltott ki az ügy.

Tudomásom szerint a kivitelezők ugyan azok, akik nem rég az Agria Parkot átadták. Persze a földterületet gondolom a helyi önkormányzat játszotta át..... ( MSZP )

Nos emésztgetnem kell még a dolgot, nem tudom milyen következtetést vonjak le ebből, de nekem úgy tőnik eladják Egert is mint ahogy mindent, na meg egy pártnak nagyon kell a szavazóbázis................

Nem szeretnék senkivel vitába keveredni, mindössze logikusan megközelíteni ezt a dolgot, meg ami mögötte állhat !

Üdv !

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:44
Előzmény: #114  Törölt felhasználó
Rend -szigor és vasfegyelem.

Ha dolgozol és adót fizetsz -akkor van jogod-, ha nem senki sem vagy.
Valakit megkárosítasz , zsarolsz, meglopsz-kézfejlevágás vagy kenyér és viz a kőbányában.-ítélet 1 nap alatt.

Tudod pénznyelő jó a TE pozitiv hozzáállásod , de naiv.
LEÍRTAM:VAN ? AKI A POFONBÓL ÉRT::::A SZIGORBÓL ? GETTO SZLOVÁKIÁBAN ÉS A KUSSOLÁS JOGA:::::AZ EGYEDÜL ILLETI MEG AZ ÉLŐSKŐDÖKET::::függetlenül faj-nem-vallástól !
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:43
Előzmény: #109  Törölt felhasználó
penznyelo!

most komolyan ez a fontos kérdés? hogy miért oda költözött és mióta lakik ott?

basszus emberek! van aki még a problémát sem fogja föl!:(
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:40
Előzmény: #111  Törölt felhasználó
Én sem ilyen megoldásokra gondoltam...:))
De a Szlovák eset nem tűnik rossznak....
Mondjuk félmegoldás.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:40
Előzmény: #112  Törölt felhasználó
Nem a kitelepítésit ,és az én őseimet István király hozta, kopányt vagdalni és tüzel,vassal keresztelni.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:39
Előzmény: #108  Törölt felhasználó
bakker, Te olyan vagy mint ezer arcú sztivinszegal. hol albánokat borítasz árokba, akik halálra égnek, hol cigányokat versz agyon pesti egyetemistaként, hol szegedi egyetemistaként harcolsz a diszkóban. melyik volt a másoddiploma?
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:39
Előzmény: #103  Törölt felhasználó
"tudom a megoldást"
620829, Osszd meg velünk kérlek. Köszi.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:38
Előzmény: #106  Törölt felhasználó
Azt azért szeretném gyorsan leszögezni, hogy még véletlenül sem gondolom azt, hogy:
- minden rendben van;
- jó a jelenlegi támogatási rendszer - mert kurvára nem jó, sokszor beszélgettünk már ilyenről különböző topicokban.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:37
Előzmény: #104  Törölt felhasználó
na. most már biztosan tudjuk, hogy nem vagytok azonosak. nem is gondolt ilyet senki, egyébként. megható ez a kölcsölcsönös legitimáció:)))
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:36
Előzmény: #101  Törölt felhasználó
Krizi,milyen kitelepitési papirokat?
Nem inkább betelepitési papirok,Mária Terézia idejéből?
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:36
Előzmény: #110  Törölt felhasználó
"mihamarább megoldást kell találni e kérdésekre"
De nem a nyírjuk ki a megoldás és nem is a Gárda.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:33
Előzmény: #104  Törölt felhasználó
Csatlakozom 3. emberként .
Sokmindent láttam már és megéltem.
Ez így nem mehet tovább, mihamarább megoldást kell találni e kérdésekre.
Előzmény: #105  Törölt felhasználó
Wasp: Mióta van ez a probléma? Mióta lakik ő ott? Miért lakik ott?
Troger-broker !

Szerencsére pesten egyetemistaként nekem is akadt egy kis dolgom velük kidobófiúként dolgozva az akkor szép napokat megélt KEK-en , de velük már nem lesz gond !

leider , jemand vor 64Jahren hat diese Sache nicht gut erledigt...SCHADE !
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:32
Előzmény: #102  Törölt felhasználó
Én belátom és tudom is....
ha nem történnek érdemi változások, megéljük azt hogy egyel többen lesznek mint mi.
Akkor ők lesznek az elsők akik hátbatámadnak minket, csak erre várnak.
A Zsidó vallású emberek meg azért pártolják ennyire őket, hogy a társadalom "inkább velük foglalkozzon mint velük.
Egyébként amit Szlovákiában csináltak nagyon helyénvaló.
Tanulhatnánk a példájukból......
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:30
Adott egy indomagyar pár. Egyik sem dolgozik, segélyből élnek. Az asszony 5 év alatt szül 5 gyereket, akiket megélhetési problémákra hivatkozva állami gondozásba adnak. A hatóság kimegy, nyomor, kosz, szegénység - elveszik tőlük a gyerekeket.
Pár hónappal ezután, jelentkezik a hatóságnál a keresztapa, testvér vagy rokon (hiszen mindenki rokon), hogy szívesen nevelné tovább a "szerencsétlen" sorsú család gyerekeit. A hatóság örömmel megszabadul az állami gondozásban lévő gyerekektől és örül, ha valaki gondozásba veszi őket. Sőt fizet is a gondozóknak. Fizetést. Erre megy ki a játék. Az örökbefogadó szülő kiveszi a gyerekeket.
A gyerekeket nem hivatalosan visszaviszik az eredeti családhoz, hiszen rokonok, miért ne lehetnének ott. És ott tovább élnek, mintha mi sem történt volna. A nevelőszülőknek gyermekenként nettó 80.000 Ft-ot fizet ki az állam. Van olyan család, ahol öt ilyen gyereket nevelnek. Az nettó 400.000 Ft plusz a családi pótlék meg a segély. A pénzen szépen megosztozik a "család" és mindenki jól megél és röhög a markában. Jut pénz kocsmára, játékgépre, csavargásra, BMW-re. Hülyék lennének dolgozni. Nem baj, mi megkeressük az árát, hiszen most is dolgozol vagy nem?
Előzmény: #91  Törölt felhasználó
Pénznyelő

"Akkor mit tegyünk velük, nyírjuk ki őket?"

visszakérdeznék:
Feleségem barátnője egy VIII.ker-i bérházban lakik négy derék cigány család (kb.20-30 fő) társaságában. A purdék természetesen nem járnak iskolába, ellenben a lépcsőházban végzik el a dolgukat. A 16-18 év körüli lányok a kukák között élnek nemi életet, ha valaki épp akkor viszi le a szemetet, azt megverik. A felnőttek gyakorlatilag éjjel-nappal ordítanak, a panaszkodókat késsel fenyegetik. Az ételmaradékot, szemetet, koszos ruhát, miegymást az emeletről leszórják az udvarra.
A rendőrség messzire elkerüli a házat, mondván úgysem tudnak mit csinálni.
A hölgy egyre többször alszik ismerősöknél, mert fél hazamenni, (ilyenkor általában betörnek hozzá) elköltözni viszont nem tud, mert a lakása nem ér semmit.

Tanácsodat szeretném kérni, ilyen esetben mi a politikailag korrekt, nem kirekesztő, integrációt elősegítő viselkedés.
Azért mert két ember hasonlóan gondolkodik, nem jelenti azt, hogy több nicket használ egy valaki... :)

Én nem vagyok 620829!
Én Auror vagyok! :-)))
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:27
Előzmény: #99  Törölt felhasználó
Auror !

Légy szíves írd le , hogy Te meg én nem vagyunk eggyek , mert ezek az én szavaim pontról pontra , lásd olaszliszka topic......100%-ban egyezik a véleményünk , és az , aki nem volt még affairban velük , az nem kéne , hogy védje őket.....struccpolitikát folytató humanitáriusként..........

tudom a megoldást , de nem túl eredeti és sajnos politikai akarat nélkül nem is lehet megvalósítani..........de az országban 5 év múlva már például alig lesz orvos....aki teheti szép lassan elhúz innen....tözsdézni kint is lehet.........csak az ingatlant kell még idejében jól eladni !

A sok humánus cigánybarát pedig majd kibeleződik a kedvenceik által , mivel kisebbségben maradnak.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:26
Előzmény: #100  Törölt felhasználó
Troger!!

Mi kellene még ahhoz, hogy belásd Te is, hogy van ma Magyarországon cigány kérdés???

Ha ennyi mindent éltél és tapasztaltál, pont Neked kellene tudnod, hogy milyen veszélyt jelent az nekünk, ha beömlesztjük őket a srácaink közé...
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:26
Előzmény: #99  Törölt felhasználó
620829 még ez a jog még mindig megvan csak papírt kell mutatni, én a levél tárban kerestetem a kitelepítési papírokat, hátha egyszer sikerül megtalálni.

Topik gazda

TrogerBroker
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek