Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 09:41

Ez már több a SOKK-nál !  

Na Helló mindenkinek !

Mielőtt még valakinek szándékában állna rámnyomni a "jelzést a moderátornak", vagy esetleg lenácizna valaki, a félreértések elkerülése végett csak egy most aktuális történetet szeretnék bemutatni kedves fórumozó társaimnak , illetve mások véleménye érdekelne valamint hasonló esetek ha tud valaki valamit.

Tudomásomra jutott, hogy lakhelyemen ( Eger ) épül egy 800 lakásos lakópark egy kertvárosi részen.

Nos ezzel nincs is gond......

várható lakosság a lakóparkban 3000-4000 fő.

Mikor viszont meghallottam hogy a "betelepülő" lakosság várhatóan 70-80 % Izraeli bevándorló lesz, azért elgondolkodtatott egy kicsit.......

Igen ! Ez egy Zsidó lakópark lesz , amit így is reklámoznak mifelénk. A 70-80 % betelepültön kívül is csak zsidó vallásúaknak készül, külön uszodával meg minden fullos extrával.

Ha a város lakosságát nézem, (70000- 80000 ) fő, arányaiban mérve is érthető hogy a város lakosságában nagy felháborodást váltott ki az ügy.

Tudomásom szerint a kivitelezők ugyan azok, akik nem rég az Agria Parkot átadták. Persze a földterületet gondolom a helyi önkormányzat játszotta át..... ( MSZP )

Nos emésztgetnem kell még a dolgot, nem tudom milyen következtetést vonjak le ebből, de nekem úgy tőnik eladják Egert is mint ahogy mindent, na meg egy pártnak nagyon kell a szavazóbázis................

Nem szeretnék senkivel vitába keveredni, mindössze logikusan megközelíteni ezt a dolgot, meg ami mögötte állhat !

Üdv !

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 15:16
Előzmény: #131  Törölt felhasználó
620829
Tök jó ez a rend és vasfegyelem, meg szemet szemért... elv, meg stb. de:
- Te soha semmi olyat nem követtél el, amit nem lett volna szabad? Bármi törvénytelen, szabálysértés? Korábban: pl. suliban bármi, gyerekcsín? Mindig minden szabályt betartasz, betartottál? Ha nem, magadra is kiszabnád a fentit?
- Minden rokonod, barátod betartott mindig mindent? Ha nem, nekik is a fentit kívánod?
- A gyereked be fog? Biztos vagy benne, hogy mondjuk a gyereked nem fog esetleg akár egyetlen egyszer akárminek a hatására mondjuk egy boltból ellopni valamit? Ha igen, mit szólnál, hogy levágják a kezét?
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 15:14
ezzel a jogállamisággal

helyett

ezzel a GYENGE jogállamisággal
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 15:14
Előzmény: #136  Törölt felhasználó
Egyébként már kérdés is felvetődik hogy ki is a fasiszta meg a lenéző mással szemben ?
Egyik ismerősöm kint dolgozott a feleségével
Amerikában hogy mielőtt gyereket vállalnak legyen pénzük itthon lakásra meg ami kell.
Ő mesélte hogy az egyik cégnél ahol dolgoztak, zsidók voltak a tulajok.
Nos nem tudom vallási alapon-e, de a kislányuknak az is megvolt tiltva hogy hozzáérjen olyanhoz aki nem zsidó vallású.
Nos mikor ez "véletlenül" megtörtént,az apja üvöltött a gyerekkel........
A másik meg az hogy 200-300 év múlva is hasznot akarnak majd húzni abból ami 60-70 éve történt. A Másik me az hogy egyre több bizonyítékot találnak arra hogy az egész 2.világháborús sztorit is maguk zsidók szervezték, ők álltak a háttérben...........
Előre kitervelve hogy ebből nekik mennyi hasznuk lesz, ami segíti őket a világhatalom feletti irányítás átvételében.
Nos a Romák meg mifelénk a legfasisztábbak. Mindennaposak a lenéző, fenyegető megjagyzéseik, hogy ki fognak minket irtani meg stb......................
Bármit meg mernek tenni a tudatlanok, de ha bajba kerülnek aztán kívülről tudják a büntetőjogok felét, meg hogy hogyan lehet kibújni ezek alól.
Bár ezek a rossz törvényeknek köszönhetőek inkább....................................................
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 15:12
Előzmény: #125  Törölt felhasználó
kamu duma, a hadsereg mindig "fehér" kézben marad :)
különben meg ha felbomlana a (balkáni) "civilizáció", a "törvényes rend" itthon, ahhoz az EU-nak, NATO-nak stb. is lenne egy-két szava
szóval akár többségbe is kerülhetnének (ha ilyen idióta kormányaink lesznek, akkor ez meg is fog történni), akkor sem bonthatnák fel a törvényes kereteket.
bármilyen gyenge lábakon áll is, azért mégiscsak jogállamban élünk, nem mellesleg az emberek meg már nagyon elégedetlenek ezzel a jogállamisággal a márciusi, októberi stb. csőcselék-lázongások meg a romák miatt. egy normális párt már rég rámozdult volna erre a "market niche"-re, és idővel rá is fog, csak nálunk késve esik le a tantusz...
Létezik demokratikus megoldás egy fejlett demokráciában, amivé mi fejlődni akarunk, és taéán fogunk is...

de ahhoz az embereknek fel kell nőniük!
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 15:05
Előzmény: #134  exmnbs1
Fretek !

Velük nekem semmi , mert messze vannak , de az nba-ben kimondottan szeretem őket...de velük és bennük emberükre akadnának !a mi kis eltartott se........
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 15:04
Előzmény: #133  Törölt felhasználó
Nekem semmi bajom velük! Náluk egyáltalán nem tapasztalom ezt, mint a romáknál! Bárcsak a romák is olyanok lennének!
exmnbs1 2008. 05. 20. 15:03
Előzmény: #132  Törölt felhasználó
Visszatérve a kiinduláshoz, az egri új telep környéke viszont felértékelődik
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 15:02
Előzmény: #131  Törölt felhasználó
négerekkel mi a baj?
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:59
Előzmény: #129  Törölt felhasználó
A példa nem teljesen jó.

Mert 4-5 cigány család be tud költözni oda 1-2 napon belül és kész az áldatlan állapot...
Ezek után már nem fogod tudni eladni a lakást..., vagy csak olyan áron, ami irreális!

De nem akarok ennek a lakástulajdonosnak a védelmére kelni..., csak ha belegondolsz rohadt szar lehet és nem tehet róla, hogy milyen helyzetbe került!
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:57
Előzmény: #125  Törölt felhasználó
Auror humánusabb , mint én.

Hajléktalan, élöskődő és társaik -alkohol-cigaretta-drog-számomra selejtek--nem akarnak semmit sem tenni az egyéni boldogulásukért.

Levágott kéz ---, még marad egy , azzal legalább integethet --szemetet szedni-csikketgyüjteni--takarítani -a példájából tanult gyermekét megsimogatni még meg tudja csinálni.

REND_és nem káosz...........jog annak aki előbb a kötelességének akar eleget tenni...kitelepíteni őket amerikába, hadd barátkozzanak a négerekkel !
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:57
Előzmény: #122  Törölt felhasználó
"Egyébként pedig az a válaszom, hogy adja el, költözzön el, ha ennyire rossz ott élni."

Igen sejtettem, tehát ha valaki nem bírja a körülötte zajló terrort, akkor nem a terrort kell megszüntetni, hanem el kell költözni.
És ha mindenki elköltözött, csak a cigányok maradnak, lehet megint rasszistázni, hogy milyen körülmények között élnek szegények a kirekesztő Magyarországon.

Ehh, mindegy hagyjuk...
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:54
Előzmény: #126  Törölt felhasználó
Auror. Ha valaki 4-5 éve ott lakik, ahol ilyen gondok vannak, akkor arra azt tudom mondani, hogy az ő hülyesége. Finomabban: az ő vállalása, hogy nem eladja, hanem ott lakik. Nyilván a nyóckerben egy ilyen házban nem ér sokat a lakás, de ettől még ha ennyire nem jó, akkor el kell onnan jönni. Olyan ez mint tőzsdei példával ülni az 500Ft-os Nabin, hogy hát milyen szar nekem, mert 1000-en szálltam be, ilyen áron alul meg már nem adom...
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:54
Előzmény: #127  Törölt felhasználó
Német lakosok jelentős számban kerültek betelepítésre a Tatárjárás után is.
É-Magyarország, Bánsági falvakba kerültek jelentős számban.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:51
Előzmény: #121  Törölt felhasználó
Nem ha azt igazolja hogy Osztrák én, esetemben Német állampolgár volt egyenes ági leszármazottja akkor igen és nem azt hogy valakije sváb volt.István király kezdte a betelepítéseket de csak kis számban, Mária Terézia idején volt a csúcs időszak.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:50
Előzmény: #122  Törölt felhasználó
penznyelo!

ha Te megnéznéd azt a házat és látnád a körülményeket, akkor mennyit adnál a lakásért?

mérlegelnéd, hogy 5 éve még csak 1 cigány család lakott ott, akikkel nem volt probléma?
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:49
Megoldás..., azt sajnos nem látom!
Csak a problémát látom és azt, hogy egyre nagyobb ez a probléma! Persze, hogy nem az a megoldás, hogy kinyírjuk a roma családokat!

Egyébként lehet, hogy ők fogják elhozni majd a megoldást akkor, amikor többen lesznek majd mint mi! Akkor majd görcsösen próbálunk nekik tanácsot adni a beilleszkedéshez, holott nekünk kell majd az erősebbhez igazodni! Majd esdekelve kérünk elnézést, hogy többet nem tudunk összedolgozni és nem tudunk több segélyt kifizetni nekik! Ha megelégelik, akkor ők nem fognak azon problémázni, hogy mit kellene csinálni ezzel a fehér kisebbséggel! Csak azt fogják megköszönni, hogy sikeresen integráltuk a magyar társadalmoba őket... És ez az integráció arra emlékeztet, amikor a gyepet elveted a kertben és nem kezded el gazolni. A gaz hamarbb ki fog hajtani és a végén nem kerted lesz, hanem egy gaztenger, mert nem tettél semmit!

Ha ezek alapján rasszistának tituláltok, akkor elfogadom, habár soha nem bántottam egyetlen cigányt sem és nem buzdítottam senkit sem ilyesmire! Én csak azon aggódom, hogy mi lesz velünk magyarokkal, ha majd nem mi leszünk az erősebb kutya...
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:48
Előzmény: #120  Törölt felhasználó
620829
Haladó gondolataid vannak. És szerinted ez miért oldaná meg a problémát?
"Valakit megkárosítasz , zsarolsz, meglopsz-kézfejlevágás vagy kenyér és viz a kőbányában.-ítélet 1 nap alatt."
Levágod a kezét -> nyomorék lesz -> innentől biztosan te fogod eltartani.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:47
Előzmény: #109  Törölt felhasználó
Pénznyelő
nem tudom,kb 10 éve lakik ott, a szüleitől örökölte a lakást.
A házban mindig laktak cigányok, de csak 4-5 éve vált súlyossá a helyzet.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:46
Előzmény: #119  Törölt felhasználó
Nem Auror, ez a kérdés miatt fontos. Wasp arra kért, válaszoljak egy konkrét problémára, én meg kíváncsi vagyok, hogyan, miként keletkezett ez a probléma (a probléma most nem úgy általában a cigányok, hanem egy konkrét eset: a házban zavaró cigányok). Egyébként pedig az a válaszom, hogy adja el, költözzön el, ha ennyire rossz ott élni.
Törölt felhasználó 2008. 05. 20. 14:45
Előzmény: #117  Törölt felhasználó
De most azt akarod mondani,hogy aki papiron igazolja sváb mivoltát,az osztrákok állampolgárságot adnak neki?most napjainkban?Esetleg jól beszél németül,tagja egy sváb kisebbségi önkormányzatnak,alakulatnak stb?
Az nem semmi családfa,a svábok többsége nincs itt olyan rég óta.

Topik gazda

TrogerBroker
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek